Începuturi

Standard

Cred că am mai scris pe aici că îmi plac începuturile. Mă topesc după ele. Când te apuci de o carte nouă care îți place, la filme întotdeauna uit finalul dar niciodată începutul, să înveți un cântec nou sau o chestie nouă în general (și acuma îmi amintesc că m-am simțit stăpâna lumii când nu am  mai căzut non-stop cu placa), când mobilezi casa ta sau când hotărăști să faci un copil, și, desigur, începuturile unei viitoare iubiri mari.

Atât că de fapt de fiecare dată când spuneam că îmi plac începuturile  eram deja cu mult trecută de ele. Întâmplător, acum mă aflu în mijlocul unui început.

Și se pare că am omis sau am îngropat în inconștient faptul că începuturile sunt și:

 • Grele
 • Frustrante
 • Enervante
 • Dătătoare de dureri de cap (sau plânsete, pentru aceia dintre voi care practică acest sport, eu lăcrimez la filme și cărți sau dacă văd un om amărât, în rest nu prea. Ultima oara am plâns in 2018 si înainte de asta in 2016)
 • Interminabile
 • Lipsite de speranță
 • Anxioase (at least)

Toate chestii pe care le experimentez în această perioadă. Dar știu, știu, că va veni și momentul când toate cele de mai sus vor dispărea și o să pun picioarele sus pe o măsuță joasă din sufragerie, cu un pahar de oh well cola, dar hai, poate bere în mână și o să zic: gata? Asta a fost tot? Dar abia mă obișnuisem, mai vreau, ce fac acum cu viața mea cu atâta spațiu în ea? Mă rog, minus ultima parte, îmi e dor să scriu și să citesc (mai mult) și să învăț note.

Voi, ce mai faceți, ce mai ziceți, cum e 2021? 🙂

PS. Tot zâmbesc în fiecare zi și nu renunț ever, nuș dacă reiese din articol. 😛

2 răspunsuri »

 1. A crescut fata prea mare? :)))
  Eu parca sunt numai la mijloc cu copiii mei, la mijoc de „ceva”, nu-i nici bine, nici confortabil, parca prea greu uneori, parca prea ma plang, nu stiu. Eu as vrea un moment de respiro, dar nu cred ca exista cu adevarat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s