Un tea tru

Standard

De fapt e unteatru dar nu se făcea să-l scriu la fel. Ok, repede repede că am curat de făcut în casă și vreau să termin cartea aia ca să mă pot să apuc de cealaltă și Sara sigur va avea chef în curând să jucăm ceva.

Vă rog să mergeți la unteatru.

Acum, că tot e weekend gras și lat. E unul din locurile mele preferate din București. E mic și urâțel și întunecos și îl știu cam de când s-a deschis și e tot unul din locurile mele preferate din București. M-a târât Andrei la diverse teatre din București (și pe asta tot el l-a descoperit) și am mai fost și eu singură la încă câteva, am mai fost și prin alte orașe, ba chiar și pe afară. Ăsta e de departe preferatul meu.

M-am tot gândit de ce. E posibil să fie oamenii care au grijă de el. Pentru că orice piesă am văzut acolo, chiar dacă nu mi-a plăcut (scenariul, sau un actor), tot mi-a plăcut. Tot au făcut timpul să se oprească. Cred că ajută pe de o parte scena (inexistentă), stăm lângă actori, cu ei, pe scenă, nu ei pe un podium și noi în altă lume, suntem acolo toți împreună. Și cred că un alt aspect mic mic dar foarte important e că sunt deja acolo, pe non-scenă, când intră oamenii în sală. E ca și cum aș ajunge la cineva acasă și nu mă vede nimeni, sunt invizibilă. 🙂

Nici măcar nu cred că e așa de importantă piesa (deși am văzut aseară Before Breakfast și a fost tare bună), ci locul.

Mso, am zis să vă zic acum că doar e rost de multe de făcut în 3 zile și în loc să stăm acasă cu cracii-n sus și să ne uităm la alții cum petrec 1 decembrie, mi s-ar părea ceva mult mai frumos și nuș, frumos, rămânem la asta, să mergi la unteatru.

Haidipa. Rost de leneveală.  😛

PS. Am pus și melodia cu care am descoperit locul la începutul lui 2015 (cânta prima oară când am ajuns la ei). Ca să știți în ce vă băgați 🙂

IMG_8419

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s