Once upon a summer

Standard

Vacanţa mea de vară din copilărie înseamnă zile întregi petrecute în balconul alor mei, de la etajul 2 din cel mai mic oraş din lume, cu o carte-n braţe şi o pungă de pufuleţi în mână. Nu ştiu precis de ce alegeam să stau pe balcon cu zilele, dar probabil pentru că acolo puteam fi complet singură.

Fii-mea, well, din fericire, prima ei vacanţă arată umpic altfel. Tot cu cartea-n mână toată vara (mainly Harry Potter, a ajuns la 5, dar şi altele printre), dar nu între betoane ci ba pe la o mare, ba predominant pe la ţară.

Îmi place că alege să stea acolo, mai ales pentru că în rarele zile când stă aici e leşinată de cald şi nu prea are chef de făcut nimic. La ţară însă umblă numai desculţăţă şi nu intră în casă decât la culcare. Mai are şi noroc de două perechi de bunici pe care îi iubeşte, ba chiar bonus, cumva o a treia pereche, părinţii lui Andrei (văr-miu). E răsfăţată? Bineînţeles că da. Dar mă bucur că are ocazia să fie.

Iar eu? Mă întreabă lumea cum mă descurc fără ea. Mă descurc cum s-ar descurca orice părinte normal la cap: foarte bine :P. Don’t get me wrong, îmi e dor de ea de numa în fiecare zi şi îmi vine să mângâi telefonul când vorbesc cu ea pe apel video, dar hei, e tare bine să fii singur (at least for introverts). De obicei, când Sara e plecată, fug să mă văd cu prietenii, dar weekendul ăsta l-am avut mare şi lat doar şi doar al meu. Duamne, şi ştiţi câte am făcut? Absolut nimic n-am făcut. Am citit, doh, m-am uitat la vreo 2 documentare pe Netflix, m-am dus să cumpăr mâncareee, am spălat perdele şi le-am pus invers (perdele cu draperiile, yes, still an idiot) şiii am salvat nişte cărţi. Plus am dormit. O tonă.

Însă data viitoare vreau să plec şi eu cu ea în vacanţă. Really do.

Voi ce faceţi în vacanţa de vară?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s