Reţetă garantată de slăbit! I kid u not

Standard

So am descoperit cea mai eficientă reţetă de slăbit. Serios. I really did. Nu singură, e adevărat, dar ce mai contează, important e că am găsit-o.

Sunteţi gata?

Cea mai eficientă reţetă de slăbit e să comanzi vara un frigider de la emag. Dar neapărat vara, că iarna poate mai rezistă ceva afară şi n-ai făcut nimic. De preferat înainte de a merge la mare, for beach body purposes.

Am rezistat o lună în cap fără frigider şi am slăbit 3kg. Ce poţi să vrei mai mult? Şi am mâncat ce am vrut (cât am fost în vacanţe şi prin oraş cu prietenii, că acasă deh, nu prea erau multe opţiuni disponibile).

Deci chiar ar trebui să le fiu recunoscătoare.

Serios acum, scriu pentru că mă fascinează cum în epoca internetului comercianţii încă îşi permit să fie atât de măgari. Primele două săptămâni mi s-a părut amuzant, chiar m-am hăhăit cu ăia de la call center (că la mailuri răspundeau greu şi mie nu îmi place să insist) că şi lor li se părea SF şi începeam de fiecare dată cam aşa:

-Bună ziuaaaa, am comandat şi eu un frigider de la dvs. care îmi place tare mult, e tare drăguţ şi se potriveşte perfect în bucătăria mea, atâta că nu funcţionează şi aş vrea dacă nu vă supăraţi să am şi eu un frigider care merge, nu de altceva dar e cam cald afară şi mă mai bag în el din când în când.

Hi hi, ho ho, sigur, retur, cum să nu, dar se poate, mvai mvai.

3 săptămâni a durat până să îl ia. Încă eram zen. Şi cred că m-ar mai fi ţinut încă pe atât că tot nu înţeleg de ce m-aş enerva pentru rahaturi când am altele din care chiar pot să mă necăjesc dacă vreau. Nici n-am ţipat la ei, nici nimic. Atâta că ieri am nimerit la telefon cu duduia Andreea. Care era tare supărată pe mine. De parcă era vina mea că n-am frigider de o lună (şi oricât m-am gândit, chiar nu văd care ar fi putut fi vina mea la faza asta :D). Şi că daaaa, a durat trei săptămâni doar să îl ridice, dar au şi ei PROCEDURI.

O fi traumă de la buro, nu zic nu, dar când aud cuvântul procedură mă apucă toţi dracii. Plus că mi-a explicat, tot duduia Andreea că sun de-an boulea la call center că trebuie să vorbesc cu persoana care mi s-a repartizat care mă ţine tot timpul la curent cu ce şi cum. Cine-i? Nu mi-a zis, da mi-a citit un mail de la el, în care îmi spunea că îi pare tare rău şi că o să se ocupe el să mă ajute, fără niciun curent sau ţinut la curent. De acum 2 săptămâni. Am încercat să zic că am 30j de mailuri de la ei de la diverşi omuleţi şi nu aveam cum să-l aleg pe ăla potrivit, da tot supărată a fost. Meh, o fi avut o zi proastă.

Ca atare, am zis că măcar la frigider să îmi dau dracului seama când enough e enough, am căutat în lege, am găsit că aveau un termen de 2 săptămâni să schimbe the shit, care trecuseră demult şi le-am dat mail că vreau bănetul înapoi. Apoi am sunat la ideall.ro pe la 4 şi am comandat un frigider identic (că doar v-am zis că îmi plăcea de el), frigider care în 2 ore era deja în colțul din bucătăria mea (tenchiu Papeles de pont). Funcțional. Am băgat doar o cola în el, pe mine încă nu.

Azi mi-a scris Ştefan de la emag, că el era apparently my person. Ştefan a zis că îi pare rău că a răspuns cam greu. Şi m-a întrebat dacă vreau retur la frigider sau banii înapoi. Şi i-am zis că da, a răspuns cam greu. Cu frigiderul şi mai greu. Că vreau banii înapoi, cum i-am scris ieri. După care am observat că îl chema Silviu, nu Ştefan :D. Aştept. Estimez tot o lună. 😉

PS. Da’ apoi am fost până la librărie cu căştile în urechi, cu melodia de mai jos în ele şi m-am întâlnit cu cel mai handsome dud pe care l-am văzut eu in my life şi care mai şi conducea un BMW. Când am ajuns lângă el s-a oprit din mers şi stăătea aşaaa şi zâmbea uimit la mine. Of course I melted, am zâmbit şi eu tâmp şi i-am făcut cu mâna. Poza mai jos :P. Life is still beautiful.

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s