Woozy

Standard

Sara citește de multe ori vreo patru cărți deodată, așa îi place ei, nuș precis să explic, dar doar atunci când sunt toate medium likes, când îi place o carte cu adevărat o citește pe aia și doar pe aia. Eu nu prea citesc așa multe cărți deodată, adică mai degrabă le las dacă nu îmi plac (nu văd încă sensul în a citi o carte cu care nu te potrivești) sau, dacă doar îmi plac pe jumătate, îmi spun că o să citesc două în paralel dar de fapt ajung să o citesc doar pe cea care îmi place și să uit complet de cealaltă. Multitasking is a myth, at least for me.

Ieri când veneam acasă am văzut un pisoi (nu înțeleg cum oamenii nu pot face diferența între pisoi și pisici doar după bot, sunt la fel de diferiți ca oamenii) alb uriaș, dar uriaaaș, era mai mare ca un câine de talie medie. Jur. Și m-am oprit să îl întreb ce face, fix așa: Ce faci mă? Mi-a răspuns, deși nu mă apropiasem de el. Ce-ai pățit, l-am întrebat iar, și iar mi-a răspuns. Așa că m-am apropiat suficient cât să își pună capul în mâna mea și să toarcă. Am continuat conversația, el povestind, eu fiind înțelegătoare, până mi-a sunat telefonul (de la birou). Am răspuns și pentru că eram atentă la telefon, deși îl mângâiam încă, a plecat necăjit. Cred că nici el nu crede că pot citi două cărți deodată.

Mi s-a stricat frigiderul. Nu-i nimic, nimic, nimic, luăm altul. Și am luat. Atâta că da, la norocul meu și cel nou e stricat. O lună și 14 telefoane la emag pentru retur eu sunt tot cu frigiderul stricat n-au venit să îl pescuiască. Acuma, nuș dacă să le zic că 2 săptămâni nu e lift și va fi distractiv până la etajul 6, unul adus și unul dus, dar na. Măcar e un frigider relativ ușor. Poate de la urcatul de minim două ori până la 6 și înapoi sunt eu așa amețită?

Mă duc să bag motorină. Reușesc să nu bag benzină în loc de motorină (ceea ce mi se pare, vă jur, o performanță personală absolut impresionantă) și mă duc să plătesc. Era coadă și mintea mi-a zburat umpic, doar umpic la cea de-a patra bucată din ultima piesă dintr-un șir cu franțuji care mă obsedează momentan. Deci bucata aia e dementă, dementă, n-ar trebui să existe, nu e de pe lumea asta, nu știu ce e cu ea și de unde a venit și mă tot încruntam eu așa la ea si uite că a ajuns rândul meu și tanti de la casă mă întrebă: Pompa 5? Răspund prompt și zâmbitoare, da, că așa sunt io zâmbitoare când mă gândesc la bucățele extraterestre pe Pământ și plătesc liniștită, după care aud: Pompa 3? Liniște. Pompa 3? Liniște. Pompa 3??? Ăăăăă, parcă eu am băgat la pompa 3, îmi amintesc acum clar, cât se poate de clar, cel mai clar. Tot eu, răspund mai puțin prompt dar la fel de zâmbitoare.

Deci da, sunt umpic amețită, dar tot aici, întotdeauna aici. Din fericire, Sara pare că e ok cu mine și așa. Voi ce faceți? Sunt curioasă. Serios.

IMG_5555

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s