Summertime

Standard

Mie îmi plac schimbările. Mult, mult de tot. Chiar n-am stare uneori dacă nu schimb ceva. Mposibil și pentru că am schimbat vreo 10 locuințe până azi sau asta e doar o consecință. Deci nu-i asta, nu de asta vreau să rămân pe veci în ora de vară.

Vreau să rămân pe veci în vară, pentru că o iubesc de o veșnicie și mi-e clar deja că nu o să mă răzgândesc indiferent câți ani ar trece peste mine.

Pe veci în vară nu pot să trăiesc, cel puțin momentan (dar o să, o să, o să) însă mi-ar plăcea ca măcar să rămânem pe loc la ora de vară.

Urăsc schimbarea orei (și, cum spuneam în primul paragraf, nu e pentru că urăsc schimbarea în general, dimpotrivă). Sunt zeci de studii că are pe bune efecte negative (de la rata crescută a sinuciderilor, la probleme cu inima în luna de după, lipsă de atenție ce ajunge până la a influența numărul de accidente aso aso).

Plus că e o regulă cretină venită de acum o sută de ani care nu are niciun fundament științific (teorie e că ne-ar ajuta să economisim energie, dar în statele unde s-a introdus târziu și unde s-a putut măsura efectul before and after au constatat că prea puțin influenteaza).

Și serile alea de iarăăăă când plec de la birou pe întuneric sfinte căcat, urăsc serile alea. E ca și cum am face economie la a trăi. Cine dracu ar vrea să facă economie la a trăi?

Mă rog, mă opresc că vacanță și vreau să mă întorc la un joc de pitulușu cu fii-mea, dar, dacă și voi simțiți la fel despre ora de vară, vă las mai jos un link cu o consultare a UE privind schimbarea asta, poate reușim să scăpăm la ea (și, da, cred că e pe bune și o să se uite ăia pe numere). Deci vote here, mai sunt doar 3 zile :P.

https://ec.europa.eu/info/consultations/2018-summertime-arrangements_en

IMG_6604

Un răspuns »

  1. Wiki: “ Cercetătorii Universității Chicago […] au descoperit regiunea cerebrală responsabilă de deciziile afective. Dragostea este definită drept o stare conștientă, intensă și de durată de uniune cu o altă persoană […]”
    În consecință, o persoană nu poate iubi ora de vară. Nici vara. Nici înghețata – în general nimic din ceea ce nu are capacitatea de a iubi înapoi. În semn de protest față de reluarea abuzurilor voi vota pentru păstrarea aranjamentelor curente.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s