Musafiri-Episodul 2: Alexandra

Standard

Cred că Alexandra a dat prima de mine, chiar, nu te-am întrebat niciodată asta, cum naiba ai ajuns pe blogul meu, că am grijă să îi fac zero publicitate.

Alexandra scrie povești, e jumătate din Mame de poveste, publică în revista Fabulafia și s-a mutat recent în Timișoara cu familia, după ce a trăit o perioadă în Grecia. Al ei și blogul https://ouzoland.com/

Știam că scrie Mame de Poveste, și deși îl iubesc pe Cesuleț Timpulescu, am hotărât că  îmi place de ea când a zis că a știut că soțul ei e ZĂOAN când a aflat cartea lui preferată.

Am întârziat o leacă pentru că am fost cam nemulțumită de cum a ieșit conversația pe Skype, se aude cam prost 😦 și a fost greu pentru că eram amandouă muci de oboseală în săptămâna cu pricina, plus că e imposibil să ai o discuție fluentă cu lagul de la sunet (hence the constant dumb look on my face). Dar ne-am încăpățânat amândouă să ne vedem față în față și să nu fie doar audio (ceea ce mi-a plăcut, e fain să vezi ochii omului pe care îl asculți).

Deci, azi despre:

-Mame de Poveste

-Fabulafia

-Grecia și cum e să trăriești pe-un mal de mare și-apoi să te muți în Timișoara

-Sara care urlă ca din gură de șarpe că i-am mutat în coșul albastru jumate din foiletonul pe care îl compunea la acel moment (a ajuns la povești de 100 pagini plus, I kid u not, am sufrageria îngropată în manuscrise)

-copii, educatoare, acomodare, limbi stăine

-cărți și proiecte viitoare

și încă câteva.

Data viitoare, pentru că musai a fi o dată viitoare, amândouă am mai fi stat o noapte să povestim, cu calitate audio mai bună 🙂

2 răspunsuri »

  1. Haha, pe cuvant de onoare ca nu mai stiu cum am ajuns. Dar nu mai conteaza 🙂 Important e nu doar cum si ca am ajuns ci ca am ramas ! Yeap, next time, stam si le zicem pana dimineata! (in varianta ideala, chiar face to face)

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s