buu!

Standard

Pare-mi-se că am mai scris pe aici cum că nu-s fanul sărbătorilor importate, în frunte cu absolut grețoasă Valentine’s Day (btw, taman ce am citit că „originalele” cupluri ce decid să se căsătorească de Valentine’s sau de zile din astea siropoase au șanse mai mari cu până la 30% să divorțeze decât restul muritorilor de rând care se căsătoresc în prima zi când e liber restaurantul cu vedere la lac sau la pădure).

Însă, într-o zi, mă trezesc cu Sara, după ce o luasem de la grădi.

– Vine Halloween?

– Ăăăă, cred că da. De unde știi tu de Haloween?

– Știu eu.

– Păi de unde, ați discutat la grădi depre asta?

Mă gândesc poate la ceva copii, că așa nu prea intră în curiculla Montessori. 😛

– Nuuuu, am văzut la televizor.

Da, don’t die on me now, Sara se uită la desene animate la televizor. The horror. Am constatat că majoritatea copiilor se uită, atât că unii părinți aleg să mintă despre asta. As if it would be the ultimate crime. It is not, for fuck’s sake, atâta timp cât suntem acolo lângă ei dacă au nevoie și atâta timp cât fac alte chestii în majoritatea timpului, nu stat obsesiv la TV, pretty sure ca we don’t screw them up for life dacă se uită după-amiaza la desenele preferate în timp ce noi pregătim cina sau citim o carte.  Relax.

Revenind la Haloween. Nu-s fan, never been, cred ca n-am fost la nicio petrecere de Haloween, poate poate una în facultate, dar nu-mi amintesc sincer, overall nu. Ca nici restul sărbătorilor (minus Crăciunul, Crăciunul rulează, am scuză să terorizez oamenii cu cadouri :D).

So n-am fost chiar extaziată despre sărbătorirea Haloween-ului.

Însă. În aceeași seară i-am comandat Sarei un costum de liliac, cu cornițe de liliac. Mi-a solicitat ferm să îmi comand costum de vrăjitoare dar am asigurat-o că imaginea proprie și personală e suficient de asemănătoare, o mătură îmi e suficientă și am purces la scobit de bostani.

Da, nu îmi plac sărbătorile importate dar o să profit de orice ocazie de a mă juca cu Sara și de a o face să râdă :).

PS. A fost Haloween de vreo 5 ori până acum și probabil că o să mai fie până pe 30 sau când e (fără dulciuri, no trick or treat:P).

 

 

4 răspunsuri »

  1. I hate holidays. I hate them all!
    Atat pot sa declar.
    Unde naiba ai gasit tu bostani de scobit? Eu am cautat 2 zile si-apoi m-a salvat viroza fiica-mii de to do-ul asta pt gradi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s