Tiribombe

Standard

Cel mai și cel mai mult mi-au plăcut tiribombele. Leagănele și tiribombele. Ălea cu lanțuri lungi de veneau pe câmpul de lângă Motru și îmi era și frică de ele și le și voiam să mă învârte până la lună.

Joia trecută Sara avea planificat să meargă cu Doi Ochi Albaștri împreună în parc să ne plimbăm cu hidrobicicletele.

Atât că din două fetițe s-au făcut patru (plus una bucată tătic). Mai târziu, cinci copii (plus unul în cuptor atașat de încă una bucată mămică).

Acuma, nu știu cum să povestesc cât de faină a fost ziua aia, prima de toamnă. Cu lumină caldă și blândă, cu patru fetițe în două hidrobiciclete care s-au lăsat mângâiate de sălcii triste și care, îmi imaginez, le-au făcut pentru prima oară în viață să zâmbească pentru că nici o piatră n-ar fi rezistat hohotelor lor molipsitoare de râs.

Iureș au făcut, apoi, toți cinci din parcul ăla, erau o forță de neoprit, ocupau în bloc toate jucăriile și dura zeci de minute până să se hotărască să elibereze una din ele, pentru că se distrau așa de bine împreună. Ce ceartă? Ce părinți? Ce realitate? Lumea era doar a lor :).

Au cinat cu covrigi, floricele și înghețată și au stat până hăt târziu, trecut bine de ora de nani. Dar cel mai sfâșietor sentiment de tristețe pe care l-am trăit era ăla când mă forțau ai mei să plec acasă când restul copiilor încă se jucau, așa că am stat exact atât cât a vrut Sara. După care, da, am uitat pentru a zecea miliarda oară unde dracu am parcat mașina și ne-am mai plimbat juma de oră să o găsim.

A fost o după-amiază perfectă, a zis Sara. It was 🙂

PS. Azi mergem la tiroliene. World, watch out! :))

IMG_3344

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s