Por favor

Standard

Nu mai pot. O să scriu aici ce ar trebui să ştie toată lumea de la ei de acasă şi din ceva motive ce îmi scapă n-au aflat încă şi pentru că in real life mi-ar fi rușine să le spun (deși pe aia cu parfumul n-am mai rezistat și după vreo săptămână cu migrene am zis-o :D).

 1. O conversaţie telefonică începe cu Bună ziua.
 2. Se continuă cu: Sunt Cutărică.
 3. Când intri într-un birou, sau când baţi la o uşă de casă de uom, poţi să fii Obama, tu, ăla care intră, spui BUNĂ ZIUA.
 4. Când te salută cineva, răspunzi dracului la salut.
 5. Nu mai vorbiţi la telefon din budă. Am o tanti la birou care veşnic turuie când face pipi like there’s no tomorrow. Really. We all can tell, acustica e altfel.
 6. Folosiţi cu încredere nu numai apă şi săpun dar şi deodorante. Nu, piatra de alaun nu funcţionează, staţi jos.
 7. Deodorant da, parfum cu tona nu, mai ales femeile (dar şi unii barbati). 2 pufuri, 2 bre nu 200 să îmi cadă tot părul din nas când treceţi pe lângă mine şi să mă doară capul două ore după (ok, şi eu sunt exagerată rău cu mirosurile, dar nu mai pot cu duduile astea de se dau cu jumate de sticlă, nu mai pot, nu.mai.pot.).
 8. Şi apropos de bărbaţi. Nu, nu strănutaţi aşa tare de vă aud de la etajul de sub şi îmi stă inima-n loc mai rău ca la Carrie 3 ca sunteţi de 2 ori mai mari ca noi şi nu va puteţi abţine. Puteţi.
 9. Newsflash. Geamurile maşinilor sunt transparente. Deci toată lumea vede când vă scobiţi în nas cu unghiuţa aia ascuţită şi vopsită roşie la salon.
 10. Nu folosiţi multiple semne de exclamare decât dacă … nu ştiu, ne-au mărit ăştia salariile cu 50%. De fapt şi dacă ne-au mărit salariile cu 50%, unul e suficient. Altfel punct. Unul singur drace, nu trei, încetaţi cu miile de puncte puncte. Şi mai uşor cu virgulele. Şi cratimele. De fapt nu cred sincer că examenul medical anual e obligatoriu, dar ăla la gramatică ar fi tare bine să fie. Nu l-ai luat? Ţi-e suspendat dreptul să te exprimi în scris (da, şi pe feisbuc şi pe oaţap) pentru un interval de la o lună la un an, în funcţie de numărul de greşeli.

Va urma (probabil).

PS. Am lăsat o poză cu jugulara mea, să fie mai ușor de sărit la ea 😛

IMG_5283b

 

9 răspunsuri »

 1. Aia cu buna ziua si cutarica e enervanta.Mor cand se infinge careva in discutie fara sa stiu cu cine vb.Pe tema asta i-am provocat un infarct unui nene nepoliticos acum 3 ani.Se facea ca era ajunul nuntii fetei sefului meu.Omul, ocupat fiind cu pregatirile de nunta, isi redirectioneaza telefonul mobil catre fixul societarii.Mbooon.Zi de zi sunau sa confirme prezenta la nunta diversi.Colega-mea, care-i de-o politete exacerbata, nota, transmitea mai departe, bla bla.And one day, cu 3 zile inainte de nunta, se duce si fata la baie.Si suna tel.Suna, suna, suna, raspund:
  -Ce faci, bre?
  Zic: Bine!
  -aaa…puisor, da-mi-l pe tata la telefon
  Zic: Mai greu!
  -De ce?
  – A murit!
  Pauza de 2 minute.Soc.Groaza!
  -Am sunat la…?
  -Da.
  -Esti…mireasa?
  -Mmmnu!
  -whew!ma scuzati, sunt cutarica, sunam in legatura cu nunta.V-am confundat cu…
  -mnu, nu m-ati confundat.Nici nu m-ati intrebat cine sunt.
  Inteleg ca acum nene e fff politicos in conversatii.S-a socat prea tare atunci ca sa isi mai permita sa nu intrebe cu cine se converseaza. :)))

  Apreciază

  • Ahhh că mi-ai adus aminte, ce-mi mai plac ăia care încep converația cu: Alo?! Apoi, nedumeriți: Cine e la telefon? Mă-ta. Mama dumneavoastră proprie și personală, aia e la telefon. Grrrr

   Apreciază

   • Da, aia ma dispera si pe mine.Nu e ca si cum suna de oe un telefon fix, cu disc, si habar n-au ce-au format.

    Apreciază

 2. oau, in sfarsit. cineva le spune pe bune. sper sa te-auda cat mai multi 🙂 noroc ca avem geamuri fumurii in spate, sa nu-mi vada careva copiii cu degetele in nas 😛 aia cu greselile pe feis e megasuperextra-enervanta, serios!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s