Ping Pong

Standard

Îmi sare în ochi din literele din cărți, periodic, ideea asta că ar fi cam bine să trăiești în prezent. Adicătelea dacă mănânci, apoi să mănânci. Dacă râzi, apoi să râzi. Dacă muncești, apoi să muncești. Șamd.

Chiar mă urmărește indiferent de unde cotesc în lecturile mele, ba chiar mă trezesc și cu oameni din foarte bulă că mi-o spun, de-mi vine să-ntreb ce-au toți cu mine.

E o conspirație.

Și în principiu nici nu sună rău. Nici greu.

Atât că mie una îmi e. Al dracului de greu.

Una e să fiu aici când mă dau cu trotineta cu Sara. Când cânt un blues la chitară (moamă cât de mișto e să cânți blues la chitară). Când înfloresc dracului copacii după iarna asta (întotdeauna) nesuferit de lungă.

Dar încearcă dacă poți să mă găsești pe planeta Pământ când am o ședință plictisitoare. Când aștept programarea la dentist sau o coadă lungă la Poștă.

Ți-ai găsit.

În 2 secunde plutesc deja în lumea mea imaginară cu nori povești glume râsete imagini colorate și tot ce mai am eu chef.

Și mă tot chinui să mă conving că au dreptate toate cărțile mele și-ar trebui să fiu doar aici și nu pe ici pe colo prin Universurile paralele în care-mi place să mă plimb.

Atâta că în ele găsesc poveştile mele, de acolo vine momentul potrivit de a apăsa butonul de la aparatul foto sau o dorință inexplicabilă de a cânta la chitară acum. 🙂 Trei sferturi din mine acolo sunt construite :P.

Totodată, ce o învăț pe Sara. Să stea aici sau să hoinărească prin diverse vise, mai mici sau mai mari?

Și oare are ceva, e tare tare rău, dacă fac aşa un amestec cu un pic din amândouă, în funcţie de zilele cu soare sau nori? 🙂

IMG_1287

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s