Un iepuraș și o… ? :)

Standard

Ce faceți săptămâna asta? Nu, serios, ce faceți? Muncă, scos plozi în parc? Citit ceva eventual? Gătit sigur. Să mă gândesc. Ce altceva. Cumpărături. Da. Cafea cu fetele? Sper că da.

Minunat. Uitați tot. Ștergeți toată lista, toată,

Uite, și eu am decalat toate articolele ca să apară ăsta azi, să nu ziceți că nu v-am zis din timp.

Ok. Uitați-vă când e prima oră la care rulează Zootopia, buy tickets and go.

Vă las și trailerul mai jos (dar cred că e singurul trailer care e sub film-de obicei e invers).

Atunci când merg la filme haioase (uneori și la alea nehaioase, remember Joy?) râd de îmi sare cămașa de pe mine. Râd de fel, îmi place să râd, ce să mai, râd.  Sunt un om cu experiență în râs. Ei, ca la filmul ăsta nu am mai râs de nu știu când. M-am uitat apoi la trailerul cu leneșii de vreoooo 16 ori și am râs ca dementa de fiecare dată.

I loved loved loved this movie. Nu știu dacă le place și copiilor, sala era plină de adulți (Sara nu a vrut să meargă, m-a anunțat că filmele la cinema sunt prea lungi și se plictisește, poate mai târziu mami) și sincer, e un film pentru adulți (adulții Peter Pan, cum bine a zis L. mmmm ok, și eu sunt puțin din asta dar mai precis am fost un copil bătrân și o să rămân un adult copilăros).

E despre un iepuraș care vrea să schimbe lumea și care devine polițist în Zootopia, oraș în care animalele și-au depășit condiția și trăiesc ca egale, fără a mai exista pradă și prădător. And then the plot thickens.

După ultimele 30j de filme la care mi-am trimis prietenii și care m-au înjurat pentru că “nu se întâmplă nimic” și da, au dreptate, îmi plac filmele în care nu se întâmplă nimic :P, m-am oprit din a recomanda filme care mi-au plăcut mie.

Însă la ăstaaa. Promiteți-mi că vă duceți la el. Zău. U are gonna love it. Even if you hate it, you’re still gonna love it. 😛

 

9 răspunsuri »

  1. L-am vazut ieri si mi-a placut la nebunie. Lui Ion nu stiu cat de mult – el e in faza „Star Wars” chiar de n-a vazut nici macar o secunda din filmul ala, dar are figurile LEGO si asta e tot ce conteaza. Mie insa… ufff, nici nu stiu, mi-a stat sufletul in gat, am ras, m-a pus pe ganduri, cam multe sentimente dupa un film de animatie. E actual, prea actual si chiar merita vazut de toti – mai ales de cei mari…

    Apreciază

  2. L-am vazut, cu fiica-mea, duminica dupa-amiaza noi doua la cinema in……. ta-na-na-na…..franceza! mi-a placut filmul dar recunosc, mult mai mult mi-a placut ca fii-mea a avut rabdare sa-l vada si l-a inteles, ca asta e stresul meu maxim din ultimele 6 luni. So, am savurat un film si m-am calmat 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s