Necessities

Standard

E sâmbătă dimineața, ora 9, și eu și Sara suntem cocoțate-n pat, de lene. Eu îi spun că e musai (mă scuzați 2 secunde: musai musai musai musai musai musai) să ieșim afară, ea îmi spune că vrea acasă, eu afară, ea în casă, eu afară, ea în casă, eu afară.

Stăm în casă.

Ok, mai târziu o păcălesc să mergem să ne dăm cu trotinetele și uităm de noi vreo 3 ore în parc (a se citi că mă lasă să cred că am păcălit-o să iasă afară).

Începe o melodie veselă și mă ridic și dansez ca un urs (Baloo, ca să fim mai preciși, pretty darn good at it too) prin dormitor.

Sara râde încruntată (as in ar leșina de râs dar încearcă să se prefacă serioasă și deranjată de atitudinea mea de adult iresponsabil).

-De ce dansezi?

-Pentru că n-am mai dansat de mult și pentru că îmi place (îi zic în timp ce mă îndrept amenințător, în patru labe, spre nasul ei – ca să îl mușc și să obțin 347 chicote și proteste). Cum îmi place și că e primăvară și să cânt la chitară și să mă plimb aiurea pe străzi să găsesc lucruri care sunt numai ale mele și să fac fotografii și tot ce ține de tine și să mângâi pisicile și cățeii și să înot și să vânez muzică și să râd și să scot vasele calde din mașina de spălat și să beau cappuccino cu prietenii mei și să ascult marea și să dorm. spun totul cât se poate de repede, nu aveți idee cât de repede, reclamele de la medicamente sunt nimic față de cât de repede am zis eu toate astea. Apoi zâmbesc.

-Și să citești, îmi reamintește Sara.

True, cum dracu am uitat tocmai asta.

-Ție ce îți place? o întreb

-Să mă joc lego și puzzle, să mă uit la desene, să mă dau cu trotineta repede prin bălți și în leagăn, să merg la mare, Scooby Doo, să miros flori, să mă uit la râme după ploaie și la peștii din acvariul de la grădi, să stau cu mami și cu tati, îmi place de cuți, să pictez și să mă dau în carusel. spune totul cât se poate de repede, nu aveți idee cât de repede, reclamele de la medicamente sunt nimic față de cât de repede a zis ea toate astea. Apoi zâmbește.

Not bad at all.

Your turn. What are your bear necessities? And more important, can you dance like Baloo? 😛

PS. I’m into crickets actually, not ants ;))

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s