Blue

Standard

Mă uit la oameni și îi împart pe categorii. Oameni care ascultă muzică și oameni care nu ascultă muzică. Nu prea înțeleg oamenii care nu ascultă muzică.

Dintre oamenii care ascultă muzică, sunt cei care sunt ușor obsedați de muzică. Nu e întotdeauna aceeași, desigur, doar încăpățânarea și timpul alocat pentru ea ne dă de gol.

Colegul din stânga, tipa din biroul de lângă, tipul cu căști în urechi, prietena care postează vreo 5 melodii pe săptămână.

Eu muncesc cu ea, am melodii speciale pentru urgențe și melodii pe care le ascult în rest. Dacă pică internetul prima mea grijă e ce mă fac fără muzică la buro.

Mă fac albastră sau galbenă în funcție de ce muzică e (adică pot să am o zi grozavă, dar dacă ascult 2 ore muzică tristă o să mă întristez și eu, iar dacă am o zi nasolă, muzica veselă mă ajută-de obicei, am avut și zile când nici măcar muzica veselă nu m-a ajutat, na, cum avem toți).

De aia când fac playlist-uirle încerc să pun și melodii galbene și albastre, nu e bine să rămâi în nicio culoare.

Uneori nu-mi iese și o lună rămâne ba cam albastră, ba cam galbenă.

Cred că luna asta mi-a ieșit un pic cam albastră. Doar un pic mai albastră decât aș fi vrut. Sper să recuperez la următoarea.

Playlist de februarie.

 

 

2 răspunsuri »

  1. Yep, pretty blue.. Cred ca e primul playlist pe care nu am avut stare sa-l ascult cap-coada. Probabil trebuie consumat pe bucati, ca o ciocolata amaruie mare mare 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s