Puțin

Standard

Azi ar fi trebuit să apară ultimul articol programat. Se numea Fuck you și l-am scris acum vreo 3 luni (parcă). V-am mai zis că nu scriu cu rația, scriu când îmi vine și apoi le programez cum știți deja: luni, miercuri, vineri. Deci doar unul mai aveam 😀

Acum vreo 2 săptămâni am plecat din București pe piciorul meu de plai (hence delay-ul în a răspunde la comentarii, sorry, mi se pare nepoliticos să răspund târziu la un mesaj dar n-am avut de ales). Și mi-am zis băăăi o să scriu de-o să rup, n-am net, n-am semnal, e ger, n-am cum să ies afară, o să duduie tastatura, scriu pentru întreg anul.

Right?

Wrong. (I like it when I’m wrong).

Bă nu că n-am scris un articol, n-am scris nici măcar o literă.

Ce-am făcut? Nimic. Jur, nimic. Și nimic, dar nimic nu îmi place mai mult decât să nu fac nimic.

Poate într-o zi când o să mă ajungă tristețea din urmă (și nu-i departe ziua aia, ianuarie e luna de-o urăsc cel mai mult din an) v-oi putea povesti cam cum e locul ăla.

Dar acum nu.

Îmi pare rău, cred că e posibil să fi fost puțin fericită de atâta făcut nimic (plus foarte dar foarte mult dormit) în satul meu cu mai mulți câini decât oameni, cu broaște țestoase super rapide, scorpioni și vipere cu corn, râuri repezi și munți blânzi. Moșul a adus cărți. Cărți. Băi, cărți! :)) (și nici măcar n-am fost eu, sau doar eu, că și eu evident că tot în cărți m-am înfipt). În una din zilele care mi s-au părut perfecte m-am trezit la 11, am văzut No country for old men (cât mi-a plăcut, cum dracu am ratat filmul ăsta), m-am culcat la loc și m-am mai trezit pe la 4, m-am dat cu sania pe derdeluș și noaptea am văzut o stea căzătoare. Am mai jucat cărți, am  primit struguri (stăteam la o masă pătrată și jucam cărți când m-a pălit Aș mâncaaaa.. struguri – și sotzoo s-a uitat la mine dacă sunt bolnavă că eu nu mănânc veci struguri – și o fată mică și frumoasă și deșteaptă care nu vorbește nimic în niciuna din primele 6 dăți în care o vezi, deși ar trebui, că doar are o grămadă de spus, zice cu o voce mică – Am adus eu struguri, cum să aducă mă struguri, cum, cum, cine aduce struguri? cam cât de magie a fost asta, magie dadada, nu strâmbați din nas că a fost și știu că e greu de citit dictai paranteza dar îmi place să scriu în paranteză și să fac fraze cât mai lungi pentru că sunt curioasă cine are răbdare să rămână cu mine până la sfârșit), ne-am dat cu sania pe un deal tâmpit de abrupt de aproape toată lumea a căzut, mai ales Sara cu bunică-su, care apare guest star în pozele de mai jos (minus eu, eu n-am căzut, desigur, I’m  good at driving :P), Sara a mers în colindeți și a adunat un sac de colaci pe care i-a împărțit cu câinii și a învârtit fără să clipească o făclie din care zburau flăcări (la propriu, geaca ei are o dictai gaura). She is fearless. Of course she is, she’s mine ;)). De Revelion am văzut alt film până fix la 12 fără un sfert, apoi ne-am dus să ne uităm la stele. Film și stele căzătoare. Can you see the huge smile on my face? 🙂

Deci da, puțin fericită.

Și da, știu că nu se-nțelege nimic din articolul ăsta, nici n-ar avea cum. Vedeți, am eu o teorie conform căreia nu poti scrie nimic, da nimic, nicio literă când ești fericit. Ba dimpotrivă, mai toți autorii mei preferați au scris romanele vieții lor când erau supărați foc. Sau îndrăgostiți (Kafka a scris Metamorfoza când era îngrozitor de înamorat de Felice, ceea ce e, de altfel, probabil, egal de rău).

Așa că asta am zis să declar repede. Căăăă nu mai e niciun articol programat după ăla de miercuri și dacă nu mă supără repede careva nici nu-i vreo speranță (mă rog, fac iar pipi împotriva vântului, de fapt știu sigur că ianuarie always gets me blue).

Sper că și voi ați fost. Ați fost, da? Puțin fericiți. 🙂

IMG_7988 IMG_8104 IMG_8125 IMG_8185 IMG_8257 IMG_8401 IMG_8493 IMG_8593 IMG_8645   IMG_8463IMG_8470IMG_8526IMG_8533

3 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s