Anul nou

Standard

Îmi scapă asta cu Anul nou. Am vrut să scriu și anul trecut, dar parcă era ceva modă din asta de toți hipsterii urau Anul nou așa că n-am  mai scris. Acum parcă e mai liniște, fie asta fie pereții bulei mele sunt așa de groși că nu mai ajunge la mine ce e pe afară.

Mă rog, cert e că, pe lângă ziua mea, urăsc și Anul Nou. Am încercat, I really did. Am fost la munte, la mare, la petreceri în oraș, acasă la prieteni, acasă cu familia, de toate. Nu înțeleg noțiunea. De ce trebuie să stau trează o noapte pe an cu toată lumea. Ca să mănânc? Și să ascult muzică proastă/mă uit la TV la emisiuni stupide? Să ies în frig la 12 noaptea în rochia de seară care mă face să îmi înghețe în 0.005 secunde și fundul și nasul doar ca să mă pot uita la niște artificii răsuflate? Cu prietenii mei vorbesc în restul timpului, la cafelele mele, n-am nevoie să ratez o noapte prețioasă de somn pentru asta și să fiu zombie a doua zi (că doar fii-mea nu se trezește la 12 ci tot la 8).

Deci am abandonat. Mai nou tradiția mea de Revelion e somnul. Iubesc somnul, always did. Mă îmbrac în pijamale, mă cuibăresc lângă Sara (în noapte de Revelion dormim împreună, deși, de obicei, nu doarme cu mine).

Și nu pot să scriu în litere cât de bine e. A doua zi e liniște(sunt fan liniște, mi se pare cel mai mare lux din lume, toată lumea doarme dimineața și sunt doar cu Sara, ne jucăm, citesc, nu sunt obosită).

Așa că data viitoare când se mai găsește cineva să mă întrebe (eventual prin octombrie) ce fac de Revelion: fix asta fac. Dorm. Și intenționez să fac asta pentru foooooarte mulți ani de aici înainte.

So. Voi ce faceți de Revelion? 😀

IMG_6984-001

 

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s