August vs. Septembrie

Standard

Voiam să vă întreb

  • dacă vă place septembrie (pentru că începe august și n-ar avea niciun farmec să vorbim despre august în București pentru că august în București arde ucigător și nu-i nimic de povestit).
  • dacă știți și voi uameni din ăștia (din diverse zări și părți, și vânzătoarea de la sandale și colega cu doctorat de la insituția X) care se adresează cu Duamna Numele Mic (cam cât de mega tâmpit trebuie să fii să faci asta).
  • dacă ați observat cumva că fotografii români sunt geniali (și tot vin, noi și foarte noi, buni și foarte buni)
  • oare dacă am sta undeva, lângă o mare caldă, m-aș sătura de ea cum mi se mai ia de câte o melodie pe care o iubesc inițial și mi s-ar face lene să mai înot?
  • au început să cadă frunzele. 28 iulie, pe Bulevardul Unirii, partea dreapta, îngălbenite. le pândesc în fiecare an când incep. de obicei e august, dar am văzut și septembrie. iulie anul ăsta.

Playlist playfull (și total danțabil) pentru că deși aș vrea să scriu despre toamnă urmează totuși ultima luna de vară. Make it count băi că iar vine frigul și hainele foi de ceapă și culorile alea urâte și seriozitatea și ce mama dracu nu m-am născut într-o țară unde-i numai vară.

PS. Awesome ukulele first song. Ukulele rulz people, ukulele rulz, mark my words 😛 (hint: when you’re sad google Nirvana Smells Like Teen Spirit – ukulele orchestra).

PPS. Muțumiri oficiale furnizorului meu special de ukulele :)). Dacă mai are cineva sugetii vesele și complet, dar complet neserioase (cum plănuiesc să fiu și eu luna asta, om mai vedea în septembrie dacă chestiile serioase merită au ba ceva atenție 😛 ) de melodii de vară please bring it on!

5 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s