Lady like

Standard

Futu-i. Dracului de treabă. Puii mei. Ocazional (adică când interlocutorul nu pricepe româna), merge și un fuck, fucked, fuck it samd.

Dacă le folosesc? Mă, da. Chiar da. Adică nu în loc de bună ziua, doar dacă e cazul. Atât că uneori e cazul. Și în loc să zic ăăăăă zeeeeen now serendipity, înjur. Căcat în principiu, când crapă ceva. Când e groasă rău, e futu-i. Una ușoară e de puii mei.

Acuma, că asta nu mă face o doamnă, e clar. Sincer, niciodată n-am pretins c-aș fi una.

Dar oare cele care nu folosesc niciodată aceste prețioase (și utile, zău, credeți-mă) cuvinte în vocabular sunt? Doar pentru că nu le folosesc? Asta ne face au ba doamne? 🙂

Sunt obsedată de oamenii reali. Adevărați, care nu își pun măști, care nu joacă roluri (măcar un rol mic, fiecare parcă vrea să joace măcar un mic rol acolo de-l miroși de la o poștă). Care se asumă (mă-ndoiesc că e conjugat bine, da mă rog, ideea e mai importantă) cu bune și rele, pentru că, sa lăsam rahaturile, toți avem și rele. Oamenii ăștia îmi plac.

Iar adevărul adevărat e că înjur când mă enervez. Uneori, recunosc, când nici măcar nu sunt nervoasă.

Port blugi și teniși, prefer berea vinului alb, zic căcat, mă dau în leagăn, știu să merg pe toace de 12 în așa fel încât să nu arăt ca o pitzi blondă (pentru mine e o performanta, ca prima oara cand am incercat treaba asta opreau masinile pe strada sa ma intrebe daca n-am nevoie de ajutor, si intre noi fie vorba, chiar aveam). Nu că se întâmplă des să merg pe toace de 12. Dar și când se întâmplă posibil să mai scap câte un futu-i. Doar dacă e groasă, desigur.

Mi-au auzit urechile recent că nu e frumos. Că nu sunt în ton cu lumea. Că nu se face. Că mon cher.

Duamne da  cine dracu vrea să fie în ton cu lumea asta. Eu una chiar nu.

Bon. Duamnelor, de care-mi sunteți? Mai scapă câte-un ucide-l toaca au ba? 😛

IMG_9524

9 răspunsuri »

 1. Lumea zice c-as fi duamna, dar eu injur cand ma supar si injur „ca un birjar” dupa spusele sotului, in situatiile nasoale, gen era sa intre unu’ cu masina-n noi…Injur mai mult si mai cu patos decat toata partea feminina din familia mea, deci as zice ca din punctul asta de vedere nu-s duamna deloc 😆 Zi buna, tuturor duamnelor si neduamnelor!

  Apreciază

 2. Am 6 ani de cand m-am angajat intr-o firma in care predomina barbatii. In primele zile, invatati fara urechi pretioase in jur, saracii mai scapau cate-o perla cand eram eu prin zona. Buuun! Si-i ia bossul la impins vagoane,ca nu e frumos, ca au o doamna in zona, sa se tempereze, etc, etc.
  Trece luna, ma acomodez cu mediul de lucru, cu gasca, cu tot si apare o situatie nasoala, un deadline strans si-o problema majora. Fuckidy fuck fuck e putin spus. :)) Aia fu ziua in care indemnul bosului de a o lasa mai moale in preajma mea s-a dovedit a fi in van, pt ca, ca sa-l citez pe cel care i-a raportat apoi sefului: ” Cu Ana nervoasa avem nevoie de vocabular ca sa notam chestii si-apoi sa ni le explice. Injura fara sa se repete minute in sir”.
  So yes, I’m a lady, o pretioasa, pana situatia e de asa natura incat I stop baking cookies and shit and start swearing.
  PS: Asta cu ” eu nu injur pt ca-s o doamna” e ca aia cu ” eu n-am ascultata NICIODATA manele si nu am citit nimic scris de Coelho”.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Mah, io injur doar cand e groasa treaba ! Si o fac atat de vehement incat il
  ia naiba si p’ ala care se oripileaza, il ucid dintr o privire ! 😃😡😃
  Doamna nu inseamna sa nu injuri, hehe, daca era asa simplu !!! Acu’ de cand cu fii mea ma controlez mult mai mult ca retine tot 😳😄😜
  Concluzia e ca face bine sa dai cate una ca birjarul, asa, din cand in cand 😊

  Apreciază

 4. Cred ca sa trântești o înjuratura sa te răcorești nu te face mai puțin doamna. Cel mai amuzant e când ma aude soțul ca zic un „cacat” din tot sufletul, el nefiind roman dar știind ce înseamnă. Multe dintre înjurături nu au pt el niciun sens, mai ales astea cu sex si familie, mama, etc, sunt des întâlnite in Balcani si la turci. Totuși, știe sa identifice cuvintele cheie si se prinde ca sunt tare nervoasa 🙂 PS: a nu se înțelege ca il înjur pe el, ci cu el de față 😀

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s