Dezastrul din San Andreas

Standard

Dar mega dezastru.

Nici măcar nu scriu de obicei despre filmele pe care le văd, dar ăsta chiar m-a marcat.

Am ajuns din el cam din întâmplare, fiind păcălită că e cu sfârștiul lumii. Și știți că poa să plouă poa să ningă eu la filme cu sfârșitul lumii mă duc și îmi și plac.

4D, did I mention that? La noul mega mall, care arată bine, dar cel puțin duminică era, mă scuzați, plin de țărani (de-aia de oraș, desigur).

În fine. Pauză. Nu, nu puteți să vă luați floricele la 4D (deși aș fi făcut același dezastru și fără ele. Îmi este rușineee de ce am lăsat în urmă). Și opriți apa dacă mergeți la filme cu tsunami.

Bun. Revenind.

Chiar că Dezastrul din San Andreas, nici eu n-aș fi putut găsi un titlu mai bun.

Gata, puteți să vă opriți aici, asta e singura informație folositoare din postul ăsta, restul sunt doar eu bitching around.

Plot: Falia San Andreas se apucă să se zdruncine cu nește cutremure repetate de fro 9 și ceva, uamenii mor, podurile se rup, de-astea, știți voi.

Băi în primul rând scenariul. Cine mama ciorilor a scris scenariul ăsta (refuz să caut) trebuie să se ducă acum să se angajeze la Mac sau la KFC. Serios. Ceva. Numai aici nu. Sunt și filme mononeuronale care sunt plăcute pentru neuron (mă uit la GoT la fel ca za next person) dar ăstaaa, am căscat, m-am uitat la ceas, m-am dat pe Feisbuc, m-am conversat cu sotzoo, mi-aș fi putut face și pedichiura dacă aveam ojă la mine. DA, atât de jalnic.

Și actorii. Duamne. Nenea ăla am înțeles că e Ză roc (n-am idee cine e The Rock, desigur). Și clar că dacă îți zici Ză Roc nu poți să ai pretenții de actor, dar și partenera lui oau, cu ce am greșit. Oare era la primul film? De restul nu, deci nici nu pot să mai vorbesc.

Deci, pentru că n-am mai văzut atâta lume la un film (și era duminică la 2 ziua în bip bip mea) de la premiera la vampiri (Saga Amurg sau cum îi zice), simt nevoia să vă spun. Don’t. Really. Don’t.

Dacă a reușit să plictisească îngrozitor o mamă de 33 de ani pentru care mersul la film e o sărbătoare, trust me, it is bad.

Gata, m-am răcorit. Carry on 😛

 

 

 

2 răspunsuri »

  1. De acord cu tine, o catastrofa de film. Am vazut doar inceputul trailerului si am zis Pas! Ce sa te astepti la un actor-wrestler profesionist?? Pe principiul ,,muschii mei minte nu are,,. L-am vazut intr-un film unde juca rolul unui prost, mare da’ prost…a fost rolul vietii lui, am ras de m-a durut burta, nu c-ar fi fost filmul vreo capodopera dar ii iesea foarte bine rolul ^_^ Noi mergem la Minioni suntem fani 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s