And the Worst Mother of the Year Title goes to?

Standard

Mie, desigur.

Băi, jur că nu sunt potrivită pentru meseria asta. Faptul că Sara e un copil atât de așa și pe dincolo i se datorează practic în exclusivitate și e de apreciat că nu am reușit să o stric cu multiplele mele comptențe.

Exemplificăm:

1.prima serbare de la grădi, ceva ceva, ne dau ăștia mail, cumpărați o rochie așa, la ora cutare, în locul de pe coloșa vă prezentați cu odorul.

Bon.

Sara a fost singurul, dar singurul copil de pe scenă care a avut o singură costumație (și nu două, cum specificaseră oamenii în mail, una roșie și una albastră). Pentru că eu citisem mailul, desigur, pe diagonală și reținusem doar de aia roșie. Ne uitam amândouă, cu ochii bulbucați, cum se schimbă toți și nu pricepeam de ce. Noroc că avea și o leacă de albastru pe ea. O leacă numa, da bună și aia.

2. Fuserăm, vorba mea (sic), la festivitatea de la grădi când ne împlini plodul 4 ani. Fooooarte emoționant, parol, căcasem de tot steagul, era să plâng de vreo 3 ori, mă blocam când mă întreba Erika câte ceva (gen: ce îi plăcea Sarei să facă la 2 ani? Oatdăfac, nu am nici cea mai vagă idee ce îi plăcea să facă la 2 ani. Săăă…mănânce?).

Ei bine, oamenii ăștia ne trimit săptămânal poze de la grădi. Nu numai că timp de fro 2 luni spre 3 nu mi-am dat seama că n-am văzut pozele de la festivitate, dar mi-am adus aminte abia când o altă mămică mi-a trimis poze cu Sara râzând de la festivitatea băiețelului ei.

Ah, și nu pentru ca ar fi uitat ei să le trimită, ci pentru că ratasem EU mailul!

3. Astă iarnă uitam să îi dau mânuși. Știți gerurile alea mari, mari mari? Da? Ei bine, eu am uitat să îi dau mânuși la ea. Atunci, la -30j de grade sau cât era. Bine, o dată, e adevărat, dar totuși. Pe ale mele muuult mai des (și aveam o geacă cu mâneci trei sferturi, mă durea sufletul când uitam mânușile acasă, deja când luam una la mine ziceam că stau lângă sobă).

Sau uitam sa îmi iau cheie de la casă la mine, și mă aștepta copilul, când mă duceam să o iau, cu cheia în buzunar: Mami, iar ai uitat cheia. 😀

4. Ședeam la buro, în o dimineață și mânuiam galeș o prezentare când mă sună sotzoo.

-Azi e carnavalul, zice.

-Oat? Zic, e mâine!

–Ntz, zice, azi!

Desigur că deși chiar în titlul mailului de la grădi scria mare MIERCURI eu am înțeles JOI (no ideea cum) și costumul ia-l de unde nu-i. Așa că cine alerga ca bezmetica prin București după aripi de fluture roșu ca să le aibă la timp pentru activitatea de grup? Cine, cine cine? Daaaa, yours truly.

5. Voi cum sunteți în mașină? Eu și Sara nu respirăm. Adică Sara se uită pe geam, visează cu ochii deschiși, nu vorbește nimic, nu o simt. Și eu cam la fel, I doze off pe muzică în timp ce conduc mecanic în drumul spre casă.

Așa că, de muuulte ori, mă trezesc panicată în trafic cum mă uit în spate disperată: -Fuck! Am pus copilul în mașină de data asta?!

Până acum da, dar sincer vă zic, mi-e cam frică.

PS. Poza de mai jos e făcută de Sara (cu hardughia de DSLR, care e mai mare decât capul ei, la propriu). Pe principiul ce se naște din pisică șoareci mănâncă, next Vivien Meier o fac. 😛

�

5 răspunsuri »

  1. :)))) draga mea, impartim daca vrei acest premiu!… ca si eu…ultima traznaie in materie de serbari a fost cand am imbracat-o pe fi-mea mica intr-o rochie cu portocaliu din belsug si nitel de verde, pe cap, o floare imensa portocalie, iar toti colegii ei, care erau spiridusi (deci clar, combinatia de muuult verde si rosu trebuia), se uitau curiosi de ce spiridusa mea era ca o portocala. Ca doar eu intelesesem foarte bine cum trebuia s-o imbrac, nu? :))))

    Apreciază

  2. Am inchis-o in masina, cu cheile inauntru, la 2 luni.Si, trust me, era doar un inceput timid…..premiul e fara indoiala al meu si numai al meu.
    si da, ea ma iarta.Mai nou explica si altora ca „asa e ea, mamica zapacita”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s