Ariciul. Și iepurele. Și poveștile pentru copii (pe care le urăsc)

Standard

Urăsc poveștile pentru copii. Cam toate, în mod egal. Nu cred, nu văd cum ar putea să îi placă unui adult. Nu mă înțelegeți greșit, mi-au plăcut când eram  mică, atât că acuma, na,  îs în alt target :D. Citesc, citesc, după cum ziceam, cu stoicism, aceleași povești ne sau muritoare, again and again and again, pentru că Sarei îi plac, pentru că e ok să vrea să le citească de 100 de ori (n-am uitat că de acolo pleacă, cu terorizat adulții cu citit la infinit).

Bun, astea fiind stabilite, mărturisesc că îmi plac niște cărți de copii. Singurele. Singurele, singurele (ok, mpoate si Alice în Țara Minunilor și Micul Prinț, dar astea încă sunt dificil de asimilat pentru Sara, deci singurele din cele pe care le citim acum):

Cărțile de Paul Stewart si Chris Riddel:

-Bulgăraș de Primăvară

-Cadou de ziua ta

-Ce-ți aduci aminte

-Dorința iepurașului.

Le aveți? Așa-i că sunt mi-nu-na-te?

Nu?

Ok, lasați ciorba aia, sau excelul ăla, plimbarea sau ce program aveați, acuuum, dar acum comandați-le. Nu neapărat de unde am pus eu link (și Elefant să facă bine să-mi trimită cod de reducere baban la următoarea comandă pentru reclama asta moca :P), deși cred că sunt mai ieftine.

Băi, șpagat sunt după cărțile astea. Sunt…nici nu pot să descriu cum sunt. Autentice (ce cuvânt de căcat, pardon my french). Adevărate? Mmm, nici asta nu sună cum caut. Sensibile, inventive, visătoare, pline de căldură.

Sunt mega fan cărțile astea (și nu numai eu, și Sare le știe deja pe dinafară).

PS. Dacă le comandați cumva (apropos, seria completă mi se pare cu cadou perfect pentru orice copil de la 2 la  7 ani), să îmi ziceți dacă v-au plăcut, și mulțumiri Mamei Clarei, de la care am aflat și eu de ele 🙂

PPS. Poate n-am fost clară. Deci aia cu cadoul și aia cu dorința sunt cevaaaaaaaaaa, cevaaaaaaaaa. Șpa gat!:P

dorinta-iepurasului_1_produs

6 răspunsuri »

  1. daaaa!!! sunt de acord cu tine!!! sunt absolut m i n u n a t e!!! le-am citit si recitit pana mi-a pierit vocea :))))) recomand si gruffalo si puiul de gruffalo – aparute la ed. cartea copiilor (ca tot e vorba de carti faine pentru copii:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s