Nu sunt normală, dar mă tratez.

Standard

Atunci când a auzit lumea ultimul playlist a zis că e imposibil de ascultat.

De fapt nu a fost chiar așa. Am dat nas în nas cu semințe care executa o dublă mișcare: mângâia rotativ burta (îngrijorată, aș zice, cred că îl speriasem și pe bebe) și dădea continuu din cap a nu.

-Ce sunt chestiile alea?

-Ești deprimată?

-Cum poți asculta așa ceva?

Mă uit și pe diagonala la o creatură mică băgată cu nasul după monitor care nici nu poate face eye contact de atâta dezaprobare și doar dă, și ea, din cap mustrător (trebuie să exersez și eu expresia asta; pentru când face fie-mea pârț în sufragerie, gen, așa părea și ea să simtă despre ultimul meu playlist).

– Dar nici nu știu unde le găsești, grăiește.

Vă scutesc de restul, un val de priviri dezabrobatoare și multe nu-uri din cap :)).

Băi, mie unele mi se par optimiste, un playlist perfect echilibrat între energie și draci și liniște și primăvară. E clar că mă înșelam eu și numai eu (rectific, și Coconus, și cred că și Sara, mă tot pune să dau mai tare când începe Jack White), până și sotzoo (care supraviețuiește de…aproape 8 ani la playlist-urile mele, și nu numai) a declarat că ascult muzică de tăiat venele; pe lung. Which I totally do not. My music is happy music! 😛

Ideea e că perioada asta mă fâțâi cu colegii pe la diverse treburi ce presupun drumuri de ore în mașină. Așadar, pentru că îmi plac mult colegii mei (cum am mai scris) și pentru că nu vreau să îi terorizez (mă rog, mai mult decât o fac deja :D, sau și cu chestia asta), am făcut vreo 2 playlist-uri cu muzica maxim de normală pe care o pot asculta (și care e cât de cât în genul pe care îl ascultă ei, v-am zis că știu la fiecare ce muzică ascultă, nu? :D).

Deci azi primul din playlist-urile mele normale. Ăăăm, nu e chiar chiar normală, dar e tot ce pot produce. A. a zâmbit și a fredonat pe el, deci one down, one more to go 🙂 (pe următorul îl testez pe o creatură mică, fix marțea de vine).

Se aprobă? E uman? 😀 Și să NU îmi ziceți că Beck-Loser nu e cea mai bestială melodie din istoria melodiilor normale din Univers, că mă supăr (cumva cumva, nu știu cum, dar e cumva normală, dacă mă rog, ignori versurile. și videoclipul. și sunetele, pe alocuri. mă rog, cumva. nuuu? băi, melodia asta e atât de varză că mă tentează s-o schimb pe aia de la about :))).

9 răspunsuri »

  1. reactia mea nu era la jack White :)) si a fost un playlist…ciudat….sau poate nu s-a putut cu hormonii mei :))
    incep sa prestez la un playlist de primavara 2015 🙂
    and I will just drop this here, ca asta-i feeling-ul de azi !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s