Music is hapiness

Standard

Serios. E științific dovedit, nici măcar nu vă păcălesc eu :P, deși cred că am mai scris de vreo 4 catralioane de ori cât de mult contează muzica pentru mine. Orice muzică, cui îi pasă ce gen e? De fapt, o să vedeți și în filmuleț, nu e important ce muzică asculți, ci să o asculți pe cea care îți place. Așadar, ăsta e unicul criteriu. Dacă se întâmplă să mă întrebe cineva cine cântă melodia X de pe CD-ul care e pe repeat în mașină (și pe tel și la buro în căști) de vreo 3 săptămâni sunt șanse maxime să spun: Habar n-am. E doar o melodie care îmi place.  În o lună n-o să mai suport să o aud și o să trec la următoarele. Dar mda, probabil dacă mă trezești la 4 dimineața îți pot recita versul 15 de la melodia 7.

Chiar și stelele o fac (jazz. mișto. și eu aș fi zis la fel), ba și copacii (clasică pare). Sunt destul de sigură că toți facem muzică 😛

Și pentru că (iar) n-am scris nimic săptămâna asta, las aici un playlist de aprilie. E parțial zdruncinat și supărat, dar asta-i aprilie :).

musicfeelings

8 răspunsuri »

 1. Mbinee… variantele mele (care contin hipster alert).
  1. Acuarela – terasa e minunata, cafelele, ceaiurile si sucurile sunt misto, alcoolul e inedit. Nu te simti in Bucuresti. The downside: nu au cola! Au doar o treaba hipstereasca cu cola care nu e nici pe departe la fel de buna ca the real thing. – http://acuarelabistro.ro
  2. M60 – cel mai hipsteresc loc posibil. Pros: muzica misto, cafea foarte buna si atmosfera draguta. Cons: Cam multe mac-uri pe metru patrat. Bonus – e a unui amic deci facem o fapta buna in a sustine tinerii antreprenori. http://m60cafe.tumblr.com
  3. Origo – best coffee in town pe bune. Muzica in surdina, daca nu gasesti loc (e mic locul) nici inauntru si nici afara, poti sta linistit pe trotuar sa iti bei cafeaua. Bonus: o cafea cu inghetata absolut dementiala.
  4. Dianei patru – un loc foarte dragut, cu o terasa misto, cu bauturi cu denumiri dubioase dar foarte bune si cu atmosfera chill.

  Toate sunt locuri incercate de mai multe ori si ramase in lista locurilor preferate. 🙂 Chiar daca nu ne vedem, merita sa le incerci (daca nu ai facut-o deja).

  Apreciază

   • Hmmm… Acuarela e parcare friendly pe Polona (gasesti fara probleme), Dianei Patru pe strazile din zona si pe langa Origo e o parcare formala. La m60 e mai complicat dar gasesti in zona Amzei. Deci da, cam toate sunt parcare friendly. 🙂 Eu propun acuarela (pentru ca imi place mult terasa si e deja ok vremea pentru stat lenes la terasa).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s