Măgarii care uită zilele de naștere.

Standard

Îi știți? Ăia care ți se dau prieteni dar uită dragă, ntz ntz, să dea un telefon sau să lase un mesaj de ziua mea. Inacceptabil. Nu?

Nu. Sau poate da.

Atâta că vreau să declar public că eu sunt unii din măgarii ăia.

Băi habar n-am când sunt zilele de naștere ale prietenilor mei ba chiar pentru rudele apropiate sun alte rude apropiate să aflu când. Sigur, trăiască feisbuc, dar nu toată lumea și-o afișează sau nu toată lumea e pe feisbuc. Da, mai sunt și telefoanele. Câțiva ani buni așa am supraviețuit. Acum însă am schimbat atâtea telefoane că la un moment dat am pierdut cu totul șirul zilelor de naștere. Le-am notat conștiincios într-un calendar care zace pe fundul unui sertar la buro. Uit să mă uit în el, desigur.

Așa că da. Este extrem de probabil că voi uita ziua de naștere a tuturor prietenilor mei.

Dar nu pricep neam de ce ar fi asta o problemă.

Atâta timp cât știu câte zile de febră a avut copilul tău iarna trecută, numele mic al mamei tale, că preferi înghețata de mentă, că florile tale preferate sunt freziile, care e ultima carte pe care ai citit-o, dacă știu din tonul vocii tale când te-ai certat cu prietena sau când ai nevoie de mine doar să fiu acolo, dacă la mine poți urla fără să mă supăr sau mă poți suna când ai pană cu mașina, dacă cu mine râzi până te doar burta, chiar ar conta cât de puțin că nu știu ziua ta de naștere?

Pentru că pe cuvânt, chiar nu o știu.

IMG_6689

4 răspunsuri »

 1. Ar conta ca nu o stii. Dar te iau asa cum esti pentru ca esti prietena mea. Si oricum, vei stii ca e ziua mea pentru ca, fiind prietena mea apropiata te voi anunta cu cateva zile inainte ca trebuie sa te infiintezi la birthday bash. Eu tin minte toate zilele de nastere si pentru mine zilele de nastere sunt importante. Dar asa sunt eu. 🙂

  Apreciază

 2. Amin to that,sister.
  Anul trecutam ratat ziua maica-mii.Zi full la birou,overtime,nu avea profil de fb care sa ma anunte treburi,si sa mor daca m-am prins seara cand m-a servit cu tort home made…am zis ca testeaza si ea retete.:))As fi depasit momentul fara sa ma prind daca nu vedeam a doua zi niscaiva flori prin casa….ii luase sotul ei si-mi luase si mie,si cum eu le urasc,le-a pus el singurel in apa.Questions were asked,facepalms were thrown….noroc ca mama stie ce a crescut.Cand i-am aparut pe pres spasita,radea in hohote.

  Apreciază

  • Eu am uitat intr-un an de ziua ei si i-am urat la prânz abia „la mulți ani”. Vai ce s-a mai supărat! Deh, femeie! 🙂 si acum, după cel puțin 10 ani de la eveniment îmi mai aduce aminte… Asa ca bucura-te, ca a ta a ras in hohote.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s