E primăvară

Standard

Scriu textul ăsta în timp ce-o aștept pe Sara să termine la dansuri, cu Oana, după care o să mergem acasă și o să-mi arate mișcările, pe care eu o să le pricep foarte greu, ca în fiecare săptămână, ori sunt niște mișcări foarte compicate, ori nu mă pricep eu. Credeți că nu mă pricep eu?

E primăvară, și nu pentru că e 5/6 martie sau pentru că a fost soare 2 zile și azi aproape ninge ci pentru că eu azi am teniși în picioare. De 4 luni aștept să mă încalț în ei, abia azi am reușit și moa ce teniși mișto am (îs british așa, tenișii ăștia au față de Blur sau Oasis; merită ă pint of biăr ăla de i-a făcut). Oare mă transform într-un mic hipster? Îmi lipsesc ochelarii și barba?

În afară de asta, mă dor foarte tare mâinile, m-a pus Sara să mă dau pe un rostogol în parc, ceva foarte ciudat, o roată înaltă și ea mă alerga și mă certa că mă învârt prea repede și m-am dat în aia de fro 4 ori și mă dor mâinile. Credeți că îmbătrânesc?

Mă rog, insist să nu-mi răspundeți la niciuna din întrebările de mai sus, vă las cu playlistul de martie, eu mă duc să văd ce mișcări îmi arată Sara și dacă se potrivesc pe vreuna din melodii, apoi o să le dansez dimineață, pe la 8 fără, vineri, în zona Unirii, într-o mașină neagră cu o șoferiță colorată (la haine) și o fetiță cu codițe-n spate, în drum spre lecția deschisă de la Grădi Montessano.

Să ne faceți cu mâna. 😛

PS. Nu asta prima, sunt vreo 3 de dănțuit prin el, parol.

6 răspunsuri »

  1. neata…mai ce bine de tine ca la tine e primavara….. eu cand m-am uitat de dimineata pe geam, m-am luat cu mainile de cap…iar iarna, iar zapada, frig , gheata (sper sa nu),iar haine groase sau multe. UFFFF …dar cu toate astea..iar bataie cu zapada in drum spre scoala mandrei si multe zambete si chicoteli atunci cand ma nimerea ;). ( aici imi place ). dar….e primavara in sufletul meu si tot e bine.

    Apreciază

  2. Salut! O să consider întrebările din post retorice. 🙂 ce vroiam sa-ți zic: ce muzică frumoasă ai în playlist! In fiecare luna încerc să ascult tot playlistul, până dau de o melodie la care YouTube zice că nu poate fi ascultată în țara mea…. Fir-ar mama ei de GEMA! Și atunci mă enervez, invariabil. Dar chiar și-așa, faină muzică!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s