Cuti

Standard

Nu stiu daca vi-l aduceti aminte pe Cuti.

Sara a avut un catelus-plus (ok, de fapt au fost vreo 3 catelusi) de la Ikea de care a fost nedezlipita o perioada de timp. V-as da link, dar nu se mai produce.

S-au cunoscut pe la un an jumatate,  eram la shopping in Ikea si cand l-a vazut i s-a inseninat privirea :). Pana la gradi il mai lua dupa ea, dar nu era nimic exagerat, daca era acolo bine, daca nu, nu era o tragedie.

Cand a mers la gradi, evident, Cuti a mers cu ea. Si atunci chiar devenisera nedespartiti. Nu-l lasa nicio secunda, lucra cu el in mana, se spala pe maini cu el intre picioare, se imbraca cu el in brate, devenise o mica acorbata (chiar cred ca i-a prins bine la dezvoltarea motricitatii :)) ). Pentru ca sunt trei Sare la gradi, Sara era Sara cu Cuti :D.

A fost foarte bine ca l-a avut, acomodarea la gradinita e o perioada grea si chiar e recomandat sa aiba o jucarie care sa-i faca sa se simta in siguranta.

Si a tinut-o asa pana cam acum o luna (deci cam juma de an au fost „impreuna”). M-am gandit eu ca e suficienta perioada de acomodare (that plus faptul ca nu se mai faceau si incepusera sa arate cam horror dupa atata utilizare). Asa ca, intr-o joi seara, am intrebat-o daca nu vrea sa-l lase maine pe Cuti acasa, ca uite ce obosit e (mai, si zau ca arata/u obosit/i dupa atatea spalari). Si a zis: da. 🙂 L-a lasat acasa, in weekend l-a mai bagat in seama de vreo 2 ori, de luni deja l-am lasat sa se odihneasca cat era Sara la gradi. Cand eram eu intr-o deplasare l-a mai avut o data cu ea si apoi a uitat complet de el, l-am bagat deja printr-un dulap.

Concluzia e sa nu va speriati daca se lipesc de un plus/alt obiect asa tare tare, la momentul potrivit, daca cascati ochii si il asteptati, o sa renunte fara nicio problema la el :).

In cazul Sarei, momentul potrivit nu a fost, asa cum m-as fi asteptat eu cand s-a „liput” de una din educatoare (desi se intelege bine cu amandoua) ci cand si-a facut prieteni la gradi. Acum imi povesteste, de exemplu, ca Andrei a tras-o de rochita si Denis a aparat-o, sau ca a facut schimb de biciclete cu Sara, sau ca a citit la o masuta cu Anya (nu mai povestesc ca a inchis cu Vladut toti copiii afara din gradinita 😀 😀 :D). Asa cum mai spuneam, are „plieteni” acum, no need for a safety blanket ;).

 

IMG_3991-2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s