Recenzii neavizate

Standard

Am fost pana acum cu Sara la 3 piese: 2 la Tandarica (str. Eremia Grigorescu nr. 24): Cartea Junglei si Mica Sirena si la Ion Creanga (temporar la Sala Rapsodia, Lipscani 53) la Alba ca Zapada.

Ordinea preferintelor Sarei (si intamplator coincide cu ordinea mea :P):

1. Mica Sirena

2. Alba ca Zapada

3. Cartea junglei

Cartea junglei a fost prima la care am mers, in decembrie. E exclusiv cu papusi manuite, Sara nu a rezistat pana la sfarsit. Cred ca i-ar placea mai mult acum, atunci cred ca nici nu se numara printre lecturile ei. Am stat cam 40 de minute, mi s-a parut alocat cam mult timp alocat unor chestii care in carte nu erau asa de importante, dar oricum, Sara a fost foarte emotionata (si eu si mai si).
La Tandarica copiii pot vorbi, nu shahsaie nimeni. Durata: o ora. Grad ocupare sala: 30%

Apoi am fost la Alba ca Zapada (teatru normal, nu cu papusi), in ianuarie, cand drumurile inca erau blocate de nameti si lumea nu prea iesea. Durata: 1 ora jumatate. Grad ocupare sala: 25%, mai shashia lumea prin sala dar nu cu cine stie ce aplomb. Uai ta ta, ce i-a mai placut aici, pentru ca e una din povestile ei preferate. O Alba ca Zapada frumoasa foc si un Rusinosul absolut delicios. Un Cove plictisit in rolul Inteleptului care abia catadicsea sa mimeze mirarea cand murea Alba ca Zapada. A ezitat un pic daca sa ramanem sau nu la pauza dar pana la urma a decis sa stam pana la sfarsit.

In weekend am fost la Mica Sirena (jumate cu papusi jumate cu oameni si oameni cu papusi :)) ma rog, o sa vedeti voi). Durata: o ora. Grad ocupare sala: aproape 50%. Delicios spectacolul, cu efecte speciale chiar faine (am inteles ca unii copilasi au mai fost speriati, dar la Sara n-a fost cazul, as zice ca nici n-a respirat si nici nu s-a pus problema de plecat, era prea multa actiune pe scena).  Mi-a placut Mica Sirena, foarte expresiva, mi-a placut si printul, si imparatul, si ministrul lui si vrajitoarea si mai ales sfarsitul.

Pret: 25 de lei (una bucata mama mocofan si una bucata plod mucios) la Mica Sirena, parca tot atat la Alba ca Zapada si sper sa nu ma insel, dar cred ca a fost un pic mai ieftin la Cartea Junglei.

Noi cred ca ne facem abonament :)), la vara o sa mergem cand e prea cald si acum mergem dimineata cand e mai rece. Va mai povestesc cand mai mergem. Daca ne recomanda si noua cineva ceva ce i-a placut zicem si noi sarumana 🙂

IMG_8216 IMG_8219

5 răspunsuri »

  1. Noi am fost la Tandarica la Capra cu trei iezi: grad de ocupare 75%, respecta povestea dar mai au si niste chestii „moderne” care sunt acceptabile pe alocuri:) ; Ruxi s-a plictisit pe la 3/4 si tot asteptam sa il arda pe lup sa plecam; Concluzia ei: lupul a mancat oul:)( in piesa lupulmancase si oul si gaina si cocosul pana a ajuns sa manance si iezii); Concluzia mea: vom mai merge, mai cautam povesti bine puse in scena

    Apreciază

      • Sunt actori mascati(capra si lupul) si inca trei actori care manuiesc papusile dar apar si ei in cateva ipostaze; per total a fost frumos; mi-a zis cineva ca sunt bune acolo si Motanul incaltat si Cei trei purcelusi, asa ca ii urmarim si poate ne ducem cand au spectacol

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s