Povesti

Standard

Dupa experienta traumatizanta cu Scufita Rosie si nu numai, ca ne-am tot intalnit cu greseli gramaticale si cuvinte inventate aso, pont: a gasit sotzoo la www.litera.ro o serie de carti frumoase, cu imagini dragute, care respecta povestea initiala. Scriu aici ca poate mai cauta lumea sa stie unde gaseste. Sa nu mai vorbesc ca sunt la un pret foarte decent :).

 

6 răspunsuri »

  1. Acum am citit postul cu Scufita Rosie si cu lupul …. am ras cu pofta :))) Dumnezeule mare :))! Astia de la Litera sunt oky , acuma fi-mea e fixata pe „Uśusareasa” ma puse sa o cites si sa o recitesc pana nu mai pot , cred ca am invatat-o pederost ! :))

    Apreciază

  2. Am citit si eu ce ai scris de cartea de la editura Prut. Ce gluma proasta… Ca o paranteza, de la Gauseamus am luat multe carti de la ei – de activitati si poezii- si mi-au placut multe carti din ce aveau prin stand.
    Noi facem drumuri lungi cu masina si am luat multe dvd-uri cu povesti. La Scufita Rosie fetita se dadea cu foarte mult parfum, bunica o certa la telefon nu mai stiu pentru ce si pitica ii spunea „hai, maaaa”. Iar vanatorul avea magazine de arme si munitie si acolo a cunoscut-o pe Scufita… In alt dvd un personaj spune ca „ne supunem lui Satan”, si era dvd cu desene animate.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s