Fuckin’ perfect

Standard

Hop top saridiridam. Abia reusisem sa scap de ultima obsesie (adica de vreo 2 luni nu mai e pe repeat :D). Am mai avut unele trecatoare cu Nouvelle Vague (dar nu la fel de grave), insa acum iar am cateva care mi se tot invart in cap. Vi le arat si voua ca si asa n-am apucat sa scriu ceva mai consistent si nici n-am chef ca a fost o zi tare proasta azi (joi adica).

N-o prea nimereste baiatul cu versurile, dar e pe aproape. Si pentru ca stiu ca am pe aici (uneori) un tatic de adolescenta, B., fix melodia asta mi-ar placea sa-mi amintesc sa i-o arat Sarei cand o avea 16 ani sau pe acolo 🙂 Si mai am o lista cu cateva persoane carora le-as pune-o pe repeat, pana le intra bine de tot in cap.

Asta e dintr-un serial, dar e bunuta, nu?

Iar tot din categoria soundtrack pentru melodia asta ar trebui sa va uitati la Amelie. Este noul meu sunet de apel. I re zis ti bi la. Ah, si most important of all, este prima obsesie a Sarei, ma pune sa o repet again and again and again cand suntem in masina :). N-are gusturi rele.

Si inca una pentru ca vine Pink Martini pe 15 octombrie. Merge careva?

7 răspunsuri »

 1. pune-i si pe The Perishers pe lista 🙂

  ahh..si Editors…are baiatul asta un timbru super !

  Pink Martini, da! dar cu China Forbesc (i-am vazut de 2 ori) …. merg daca-l conving pe C -concertul e fix in ziua aia in care suntem musai romantici in fiecare an :))) restul zilelor sunt cu posibilitatea de a alege, 15 oct NU ! :))))

  Apreciază

 2. Melodia de care pomenesti in postare a starnit o super reactie tinerei mele: cum naiba de nu se stie in randul lor de asa minunatie! A fost extrem de bine primita si acum e propagata printre ei (adolescentii) cu repeziciune. Se pare ca da, este momentul potrivit pentru astfel de versuri.

  Apreciază

 3. Pingback: Optionale | Sleepy00's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s