Lipici

Standard

Caut lipici. Pe bune, nu glumesc. Ceva lipici care sa mearga pe calculator si birou si sa nu le distruga. Este important. Parca era ceva cu scai si pe o parte si pe alta de lipeam detectorul de radar pe bordul masinii, nu? De unde gasesc eu chestie din aia si cum se numeste?

Ok, explic.

V-am mai povestit pe ce viteza ma invart eu. E pe foarte fast forward. Nu prea stau locului, ma duc,  ma intorc, stiti voi, nu sunt prima nici ultima.

Imi dau seama ca e usor exagerat dupa fetele colegilor atunci cand ma vad intrand/iesind dintr-o camera. Tresar. Lumea bate, asteapta, apasa usor pe cleanta, intra, bla bla. Eu la L m-am asezat deja pe scaun 😛

Bon. Deci tot acest elan muncitoresc dauneaza grav lucrurilor din jurul meu. Zboara. Pe bune. Cubul cu hartii. Si hartiile prin tot biroul, desigur. Cubul cu pixuri. Si pixurile tot ca hartiile, tot desigur. Baza de la telefon. Telefonul. Telefoanele. Geanta. Ochelarii de soare. Cheia. Capsatorul. Cad toate. Sa va mai spun oare de cate ori am pierdut fixul? Sau mobilul? Le gasesc intotdeauna, sigur, dar problema ramane. Imi aloc timp zilnic sa strang pixuri sau hartii de pe jos. In cazurile fericite, sunt ale mele. Am trantit si cana cu porcusorul, am avut niste emooootiiiiii, dar nu s-a spart, e ok, traieste. Colegii au ras intre 3 si 10 zile de mine cand am legat pixul cu sfoara de scaun.

Acu. Stau si ma gandesc. Intentionat or ba or fi pus copacul ala de 2 m, din ghiveci, pe dulapul din spatele meu? 😀

2 răspunsuri »

  1. Exista benzi dublu-adezive cu care poti lipi cubul, paharul cu pixuri si creioane, hai si telefonul desi mie deja mi s-ar parea ciudatel sa lipesti fix-ul si sa-l faci..hmmm, fix. :))
    Eu zic ca mai degraba ceri sa ti se ofere un birou mai spatios in care sa nu te tot lovesti de diferite chestii in miscarea ta continua.Si pentru numele lui dumnezeu, scapa de ghiveciul ala de zici ca sta sa-ti cada in cap. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s