Have a nice day

Standard

Imi plac zilele de weekend. Na, cui nu-i plac.

Azi am fost cu Sara la cumparaturi si am luat lalele galbene de la o  babuta. Imi plac lalelele, mai ales daca sunt galbene.

Apoi a iesit soarele in timp ce ne plimbam. 🙂

Am intrat intr-un Vodafone sa caut ceva adaptor de la microsim la sim (a crapat desteptul de telefon). M-am chinuit o gramada sa intru si sa ies cu caruciorul pe usa aia cu treapta aso. Nu avea ce cautam si nici nu puteam sa imi folosesc punctele la ei.  Am intrat langa, la Orange, baiatul de acolo a sarit sa imi deschida usa si apoi mi-a facut cadou un adaptor. Pe ultimul am dat 20 de ron. 🙂 Incredibil de dragut. 🙂

Si apoi am aflat ca…..tineti-va bine…..vine PRIMARK in Romania. Bine, nu maine, cam un an tot o sa dureze, presupun, dar vine. 😀 😀 😀 Nu pot sa va explic cat de mult mi-a placut Primark si cat de minunat este ca vin. 😀

Apoi au venit prietenii nostri pe la noi si am putut sa fac lasagna care mi-a si iesit buna cica 🙂

Asa ca am avut o zi perfecta azi, sper ca si voi la fel 🙂

images

12 răspunsuri »

    • Cuuuuuuuuuuuuuuum? Sacrilegiu!!!! :))) Primark au cele mai ieftine si faine chestii, 7 body cu measje funny pentru Sara cu 7 euro, sandale pentru ma-sa de le-am purtat 3 ani cu 5 euro aso aso. Cand am fost la ei am mai cumparat un geamantan la intoarcere. :))

      Apreciază

  1. Pfffooaaii, asa-mi trebuie daca n-am mai intrat sa te citesc. Si stii ca ma gandeam acum cateva zile, ce bine-ar fi sa vina si la noi, ce buni sunt pantofii aia de 8 lire (din piele) purtati intr-una 2 ani si tot mai merg. Si toate hainele pt copii.. Clar, mi-ai dat o suuper veste!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s