Fire

Standard

Regret ca n-am niciun post adanc si profund despre rezolutiile pe noul an, promit sa-mi pun cenusa-n cap si sa scriu ceva cu mai mult de un neuron in w/e. 😀

Ma macina problema firelor. Astea de la telefoane. Ale voastre sunt lungi? Cat de lungi? Da, marimea conteaza.

Eu am doua fire in fata ochilor. Unul e alb si are un metru. Daca il pun la incarcat in priza de la capul patului, nu ajunge pana pe noptiera, sta pe jos. Azi-dimineata am dat un cap in zid cand am sarit de un cot sa opresc alarma, sa n-o trezeasca pe Sara.

Cel de-al doilea e negru si are jumatate de metru. Nu ajunge de sub birou pana pe birou, il tin musai pe o comoda mai joasa la incarcat. Cand incepe sa sune, ma intorc sa-l ridic si prind intotdeauna firul cu piciorul, asa ca aterizeaza sub birou. La cat de des sap pe acolo dupa el, pot sa muncesc chiar asa, ca George in Seinfeld, de la subsol.

Why, for crying out loud? A venit criza si la ei, nu mai au bani de fire?E o strategie de piata, sa ma faca sa le arunc pe geam si pe urma sa ma duc sa cumpar altele? E ca la masini, asta e varianta standard si daca vrei un fir care sa-ti ajunga trebuie sa platesti ceva? Va rog, spuneti-mi, fie-va mila. CE trebuie sa fac sa obtin un incarcator normal? Si mai ales, de ce le fac asa scurte? Care e rationamentul?

CB01-W1_6

 

 

 

 

12 răspunsuri »

 1. haloo ! la multi ani ! bai cu firu de la iphone si pe mine ma streseaza maxim 😦 a venit criza si la ei la cablaraie :))) imi e dor de incarcatoarele alea luuuuuuunnngiii:))!

  Apreciază

 2. Deci am inceput distractiv postul asta :)) fire? fire=foc? telefoane? ha? :))
  Eco friendly, as in mai bine iti rupi tu gatul noaptea/dimineata decat sa elaboreze ei mai mult plastic, oooooooooooooook.
  Asteptam cu interes New Year’s resolution 😀
  P.S.1. n-am vazut Amelie, ca m-a cadorisit fii-mea cu niste alune nedigerate expulzate intens pe la 1 noaptea, deci noaptea mea de 1 ianuarie s-a dus.
  P.S.2 m-a palit fotografiatul. Ma rog, in forma tzac-pac apas pe buton, daca-i musai invat si niste setari, dar numai daca-i musai. Si nu, nu vreau un DSLR, trebuie o chestie mica sa incapa in poseta langa ruj si langa alte multe chestii care ii sunt de trebuinta fiica-mii si care ocupa 80% din poseta mea. So, nu indraznesc sa te intreb ce aparat ai tu, dar te-as intreba daca stii vreun model de compacta satisfacator pentru dorintele mele, la un buget maxim de 300 euroi?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s