Pont

Standard

Vasele de ceramica, de toate natiile, sunt mult mai ieftine la Auchan, mai ieftine ca cele din Cora, cu tot cu reducere.

Azi la 11 incepe V for Vintage, e un targ la care eu ma tot duc, pentru designerii romani, nu pentru partea vintage, care nici nu ocupa mai mult de 10% (cred) din targ :). Traducere: toale super misto la preturi super bune, e ca la fotografi, daca ii prinzi inainte sa ajunga faimosi ai preturi bune 😛

9 răspunsuri »

  1. Nu am luat de la Auchan, am luat o tigaie mica de la Real, ieftina, 30 de lei. Dupa 2 utilizari e patata, urata, zici ca am folosit-o 2 ani. Wok-ul Tefal si ibricul (nu mai stiu ce marca e) au fost folosite mult mai mult si arata ca noi inca.

    Apreciază

  2. Da, da …erau multe chestii deosebite, chiar ma gandeam ca daca nu eram in 9 luni mi-as fi cumparat o gramada de prostiioare, bluze, rochii vreo 2 hainute de toamna din materiale pretioase :)))) Nu e un targ obisnuit, am stat si am analizat o gramada gablontz-urile …eu sunt mare fan cercei gablontz (de aia de aur, argint ma plictisesc f repede). Siiiiiiii spre norocul meu aveau cafenea sus la fix ca sa nu o ia razna Vali :))))))
    A fost o idee f buna de week end si am stat exact cat trebuia ca sa nu obosesc groaznic 😀

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s