Castigatorii

Standard

La Facebook a fost simplu, prima sedinta o castiga Cristina, cu 41 de voturi,  cea de-a doua Melania, cu 31 de voturi. Castigatorul de pe blog, ales cu random.org este Daniela. Am facut si filmulet, atat doar ca nu stiu sa-l pun aici :)))). Felicitari! Va astept cu un mesaj sa programam sedintele. Iar pentru restul, imi pare rau, dar eu zic sa profitati anul asta, in 2013 voi fi deja un fotograf celebru, foarte fitos si ocupat 😛

4 răspunsuri »

  1. oau, nu-mi vine sa cred ca am castigat! Iar acum trebuie sa programam repede, repede sedinta ca mai am cateva zile pana la termen si poate prindem sa facem poze cu burtica, daca nu, atunci o sedinta foto cu bebe mic! Te contactez maine pe adresa de mail, cred ca o gasesc pe blog aici, acum scriu de pe telefon! Multumesc, abia astept!

    Apreciază

  2. Hello! In primul rand, multumesc! In al doilea rand, eu tot trag ca incepe asta micu sa mearga si as vrea sa il pozez umblator, ca statator in fund si mancator de frunze l-am pozat si a fost tare greu sa-l pazim de la pascut. Nu ca o sa fie usor cand o sa mearga, dar macar schimbam decorul :). Deci, mai putem astepta o luna? Sau e urgent?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s