A 20-a luna cu bebe

Standard

E asa o atmosfera de caldura si moleseala si vacanta si de vreau din nou la mare cu burta-n sus incat o sa scriu foarte pe scurt ce a facut Sara luna asta.

Voi stiu ca nu va suparati, ca oricum nu va placeau articolele astea 😀

Asadar, n-a mai invatat cuvinte noi, doar nume noi (Anya, David=babi). A reinceput sa adoarma singura, ceea ce e tare dragut din partea ei, si ziua, dar si seara. Cu biscuiti. Rontaie la biscuiti pana adoarme. Mi-e cam frica sa nu se inece, de aia stau cu urechile ciulite. Si luna asta am fost la mare, dar asta ati citit deja. Aaaa, si spune nu. Des, nu nu nu nu nu. Nu. Am auzit ca sunt copii care trec prin faza da, ba chiar i-am si vazut, ea nu spune da deloc :(. Daca o intreb ceva la care raspunsul e afirmativ imi confirma aratandu-mi locul/obiectul respectiv, dar nu spune da decat rar. In schimb nu, toata ziua, merge tantosa prin casa si o aud cu un glas pitigaiat: Niuniuniuniuniu. Poftim.

PS. Nu-mi vine sa cred ca am schimbat prefixul la luni.

 

7 răspunsuri »

 1. Sa stii ca mie imi plac mult articolele astea, abia le astept. Bine, mie imi cam plac toate :).

  O felicit pe Sara pentru adormitul singura, mi se pare o idee originala sa-i dai biscuiti. Cred ca o sa incerc si eu, dar cu cei dietetici. Pana adoarme grasana mea dureaza… si iar da cantarul peste cap (cred ca are 12 kg la 85 cm):D.
  La noi inca se lasa asteptati caninii (doar unul a iesit), deci iti imaginezi cum o ducem. Ba vrem sa mai si plecam in Grecia cu ea, sper sa nu regret decizia.

  Si de sambata a invatat sa zica „mnu bau”, ceea ce se traduce printr-un clar si ferm „nu vreau”, spus atunci cand ii zic „hai la nani, hai acasa, hai sa schimbam pisu”. In rest, e cu „da” si „na, na, na” spus pentru „nu”. Nu le potriveste intotdeauna, dar uneori pica exact cand trebuie.

  Si… we miss you!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s