Time out

Standard

Nu, nu, nu pentru plod, inca nu m-a convins nimeni ca e o idee buna si crizele de afect ale Sarei nu sunt atat de dese incat sa cred ca as face orice sa o opresc.

Vorbeam de noi. Adica da, stiu ca toate am avea nevoie de o vacanta, de o baie in piscina (musai infinity pool), apoi de un cocktail pe sezlong, dar nu, nici la asta nu ma refeream.

Ma refeream la time out de la net. Eu una sunt addicted. Ori pe calculator, ori pe telefon, sunt cam tot timpul online. Ceea ce e ok, aflu o gramada de chestii, nu ma plictisesc, dar nu apuc deloc sa citesc cartea aia misto pe care am inceput-o la mare. Ceea ce nu e deloc ok. Cel putin pentru mine.

In plus, atunci cand lasi internetul pentru cateva zile, ai asa, o noua perspectiva asupra lucruruilor, internetul e ca Bucurestiul, are farmecul lui, dar toata harmalaia asta te oboseste uneori.

Thus, I dare you, fara net o zi/doua/o saptamana. Si cititi o carte. Orice carte, chiar si una din aia cu femei blonde pe coperta, numai sa nu fie o revista gen Click.:D

6 răspunsuri »

  1. Da, ce sa zic, la fix a picat articolul. Tocmai ma gandeam ce ma fac eu o saptamana in vacanta fara net pe mobil :D. Dar de citit chiar citesc. Zilnic, in metrou si seara daca adoarme Sima la ore decente. Regula mea e cel putin o carte/luna. Reusesc chiar 2 uneori 🙂 Dar e al naibii de greu fara net, serios. Nici nu trebuie sa scriu ceva sau sa vorbesc cu cineva, doar sa stiu tot ce misca 😀 Sau ce ma intereseaza.

    P.S Are si Sima crize de afect serioase. Dar serioase rau, am zis ca o inregistrez sa o auzi cum face. Insa pe mine tot ma apuca rasul cand o vad; fac eforturi mari sa ma abtin.

    In rest, cum e Sara in vacanta? Ce carte buna citesti? 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s