3 răspunsuri »

 1. Si a venit Mosu’? La noi a venit, Noel i-a ingreunat putin sarcina, fiindca a furat papucii, 2 de ai lui, unul de al lui Alexander si cate unu de al nostru si si i-a pus in pat cu el, ca sa fie sigur ca il vede pe Mos, nu poate sa treaca incognito, nu? Dar, cu toate astea, dimineata am gasit totul in ordine, cred ca Mosu’ l-a rugat pe Noel sa puna papucii inapoi si sa nu spuna nimic despre adevarata identitate a mosului 🙂 Si apropo, ne-au placut cadourile si cred ca o sa fim cuminti in continuare, ca sa vina si Mos Craciun 🙂

  Apreciază

 2. :))) Noel a vrut sa vina si la el Mosul mai. Ce v-a adus? A venit mosul da, i-a adus un puzzle ca ea e fan chestii de gen si s-a jucat azi toata ziua cu el. Am filmat momentul, sa pot sa ii arat cand va fi mare, asta era grija mea azi-dimineata, sa nu ajunga la Mos pana nu pornesc camera :)).

  Apreciază

 3. :)) oh bravo, sa ne trimiti si noua filmuletul, sa o vedem pe Sara. Alexander a primit cateva hainute, cel mai important o cagula, ca il enerveaza caciulitele, ii cad pe ochi, se intorc pe capsor si raman urechile afara, etc., cateva chestii pt calatorit, ca tot ne prgatim sa plecam si o carte cu povesti in germana. Iar Noel a primit o jucarie care chitatie, ca tot vroia sa o fure pe Sophie, girafa lui Alexander. Dar a si rontait-o deja, iar acum se chinuie sa il convinga pe Mos Craciun sa ii mai aduca una:)
  Din pacate noi nu am fost pe faza sa filmam momentul….dar cu siguranta o vom face de Craciun.
  Pupam.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s