Programelul minune

Standard

M-am hotarat azi sa fac o fapta buna si sa va rasplatesc ca cititi blogul :).

Nu stiu voi cum va intelegeti cu calculatoarele, dar eu pe al meu il urasc. E Sony Vaio si sunt de acord cu Jeremy Clarkson ca orice are nume de mata trasa de coada nu poate fi un produs bun. E cel mai prost laptop din univers, se incalzeste, se blocheaza, nu ii merge sonorul cand nu are chef, tiuie, sunt la al doilea cooler (luate cado de sotzoo,  probabil incurajat de injuraturile mele), are stickul si toate cordoanele pe stanga, o fi pentru stangaci, naiba sa-l ia. Cand e foarte prost dispus imi afiseza un ecran albastru si zice ceva de dumping memory.

In cazul in care sunteti in asentimentul meu, va recomand un programel. Il descarcati, dati in depth analysis sau asa ceva (nu aia quick), el o sa va afiseze o serie de recomandari, le aplicati si dupa calculatorul vostru va fi ca nou. Serios! La al meu a eliberat 30 de giga. 30! Giga!!!! Sotzoo zice ca la al lui a eliberat 50 (bine, lui i-a zis ca laptopul e in stare critica, mai avea putin si lesina). Acum merge ca o albinuta. Laptopul nu sotzoo. Imi e aproape simpatic. Tot el. E trial, of course, deci expira in 30 de zile, dar aveti timp sa profitati de el. Mai ca ma bate gandul sa il cumpar.

Il am de la Radu. Cred ca mi l-a dat exasperat de cat ma plangeam. Si daca am reusit eu sa il instalez si sa curat calculatorul cu el, sigur puteti si voi. De exemplu, mie trebuie sa imi explici cam de 100 de ori cum sa descarc ceva. Dau click pe tot felul de butonase colorate din stanga si din dreapta pe care scrie mare si frumos Download. Sa stiti si voi ca nu e bine, pe alea trebuie sa le ignori, cauti unu’ mic si urat si ala e linkul tau. Si nu ma crede ca e complicat.

Asta e. Nu uitati sa uncheck „keep me up to date…” şi sub el click pe download free trial. Enjoy!

Reclame

Un răspuns »

  1. Deci pentru cei mai puţin entuziaşti: SM e foarte foarte bun, dar e totuşi doar un program şi nu trebuie lăsat nesupravegheat; double ckeck ceea ce face, mai ales aplicaţiile şi serviciile pe care vrea să le scoată de la start – în special dacă aveţi laptop.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s