Reader’s Digest

Standard

Bunica mea, care (probabil ca toate bunicile), e cea mai draguta bunicuta din lume, s-a gandit acum vreun an sa imi faca cadou un abonament la Reader’s Digest.

Luna de luna, ea platea banutii si mie imi ateriza revista.

Abonamentul dura un an, dar in ianuarie 2010 m-am trezit cu revista la usa din nou. Am presupus ca bunica a decis sa prelungeasca abonamentul, fiind incantata de faptul ca mi-a placut cadoul.

Abia acum o saptamana, bunica mi-a zis, necajita nevoie mare, ca ea nu a mai comandat abonamentul in 2010, dar cu toate astea i se cere sa il plateasca si, evident, eu il primesc in continuare. Nu vrusese sa imi spuna pana acum ca sa nu ma necajeasca, si ca sa nu imi fac eu probleme, dar deja o exasperau indivizii care nu o mai lasau in pace.

Buuuun, a doua zi, inarmata cu muuuulta rabdare sun la Reader’s Digest.

Si zic, alea alea, primesc revista, vreti sa va platesc, dar nu a cerut nimeni prelungirea abonamentului, pe principiul: „ce se intampla doctore”?

Duduia de la telefon, probabil arhiobisnuita cu intrebarile de gen, imi explica ca prin noiembrie 2009 eu sau bunica mea (n-am inteles bine cine) am primit o adresa prin posta prin care ni se spunea ca daca NU spunem ca NU MAI VREM abonamentul in 2010 ATUNCI SE VA PRELUNGI AUTOMAT.

Eu cel putin as putea paria ca era scisa vreo cacareaza printr-un colt de plic de nu a vazut-o nimeni, eu cel putin nu am reusit.

Dupa multe parlamentari si negocieri, am reusit sa smulg promisiunea ca nu voi mai primi bunatatea lor de revista (inutil sa va mai spun ca a durat 2 zile si 3 telefoane sa depistez contul unde trebuia sa fac plata, 3 persoane mi-au dat 3 date total diferite).

So, daca va streseaza Reader’s Digest, spuneti-le expres ca NU II MAI VREM si sa nu ne mai fure bunicutele.

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Trebuia să faci ca trenu’ (cum îmi imaginez io că faci uneori) şi să le explici că nici tu bunică-ta n-aţi fost de acord cu o asemenea clauză şi că decent ar fi fost ca abonamentul să se prelungească număr by număr dacă ţineau neapărat să-l prelungească. Şi să-i ameninţi că în timp ce aştepţi să vină Protecţia Consumatorilor, Oficiul Concurenţei, Procuratura, Pompierii şi NATO la ei la sediu să-i pedepsească, te duci tu şi-i arunci de pe geam.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s