Restaurant chinezesc Din Fu

Standard

In general, eu cu chinezescul mai usor, dar la popunerea unor prieteni am ajuns la Din Fu (in zona Vitan).

Restaurantul arata deprimant, dar e tare laudat pentru mancarea buna. Repet, nu sunt cea mai potrivita sa o comentez, dar crevetii pane pe care i-am servit erau super gretosi, noroc cu mujdeiul pe care l-am primit dupa 15 minute de negocieri.

Servirea e cam trista, tanara domnisoara era chitita sa ma lase nemancata, initial nu retinuse comanda, i-am zis de vreo 3 ori, iar cand a ajuns imi uitase orezul.  Tot insista ca prietenul meu ii spusese ca nu vrea orez. Perfect adevarat, dar eu ce vina aveam?

Preturile ok si plin de vedete. Cand am fost noi am dat de Randi si de un Cotabita plictisit. Nici nu ma mir la cat dura pana ajungea mancarea… http://www.restaurant-dinfu.ro

Reclame

2 răspunsuri »

  1. Am fost la mai multe restaurante chinezesti la viata mea si deci am fost si la Din Fu din Vitan la recomandarile unor prieteni. Nu pot sa spun ca este ca este foarte luxos dar este curat au o mancare foarte buna si portia de mancare este foarte mare in comparatie cu alte restaurante chinezesti unde troneaza luxul dar mori de foame la masa.Noi am mancat pui cu ciuperci vita pe plita limba de porc si binenteles orez cu legume.Mi a placut totul in special limba de porc putin iute.Buna si multa nu ma asteptam fata de restaurantul Beijing ( unde portia de limba era pusa pe o farfurie foarte frumoasa nu zic nu dar era putin mai mare decat o farfurioara pt ceasca de cafea si nu prea era fiarta ). Preturile bune si mi a placut servirea era un ospatar ospitalier si pus pe glume. Glumea cu toti de pe la mese si ii facea te toti sa rada chiar si pe Lucian Mandruta care era la o masa impreuna cu Andra.Mie mi a placut mult.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s