Hilton – Sibiu

Standard

Hiltonul de la Sibiu e pentru rasfat. E la mama naiba, langa gradina Zoo (la al 5-lea semafor, in fata la hotel Ibis faci stanga si mergi pana dai de el). Pentru stat cu burta-n sus si dormit si mancat si atat. E ceva de vis. In secunda in care am intrat in camera m-a palit o asemenea lene incat nici macar pozele traditionale nu am putut sa le fac. Dar cele de site-ul  lor http://www.hotelpalace.ro/ reflecta cu exactitate realitatea.Camerele sunt mari, spatioase, la fel ca baile. Au tot felul de SPA-uri, noi nu le-am incercat, tot de lene, evident si o piscina destul de mare.

Hotelul are un restaurant frantuzesc (Versailles) unde preturile sunt cam ca la o carciuma normala din Bucuresti, si servirea cam de 100 de ori mai buna. Cred ca minim 3 persoane au venit sa verifice daca totul e ok, daca ne place mancarea samd. Si mancarea era  buna. Chiar foarte buna.

Tot in curtea lor e si un restaurant traditional romanesc (Camara Boierului) unde au o camara cu bunatati din care iti poti alege ce poftesti. Si poftesti. Preturile super rezonabile si servirea ok.

Un răspuns »

  1. E intr-adevar tare frumos si relaxant sa te opresti la Hilton in Sibiu (mai ales daca te intorci din strainatate si nu mai ai putere sa conduci pana la Bucuresti). Personalul e foarte amabil si localizarea e admirabila (fff linistita zona). Papa e buuuun !
    Merita incercat 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s