Concertul Vaya con Dios-Sala Palatului, 13 octombrie 2009

Standard

Ma tot gandesc cum sa incep, dar nu imi vine in cap decat ca a fost extraordinar, exceptional si ca toata lumea ar trebui sa mearga la un concert Vaya con Dios daca are ocazia (bineinteles cu conditia sa ii placa genul).

Concertul a inceput cu doar 10 minute intarziere, si asta doar din cauza oamenilor care nu reusisera sa gaseasca loc de parcare la timp ca sa intre in sala (ca de obicei, la Sala Palatului, parcarea e o adevarata aventura).

Oricum, daca ajungeai la concert suficient de enervat dupa jumatatea de ora (minim!) de cautat loc de parcare, nu era nicio problema, pentru ca aveai toate sansele sa te relaxezi complet.

Solista (Dani Klein) are cam…50-60 de ani sa zic? Oricum, varsta nu are nicio importanta, are o voce extraordinara. Sincer, se auzea mai bine decat pe CD. Acum, eu inteleg ca asa ar trebui sa fie la un concert, dar din pacate singurele experiente de gen pe care le-am avut pana acum i-au implicat pe Madonna si Stefan Banica, asa ca de data asta chiar am fost impresionata.

vayacondios1-resize

Nu stiu daca asa e tot timpul, dar de data asta toate melodiile erau un picut inclinate spre jazz, parca un pic diferite fata de varianta cu care eram eu obisnuita de pe CD (daca stau bine sa ma gandesc cu caseta am inceput sa ii ascult).

In concluzie, extrem de frumos, m-am batait pe scaun toate piesele, am aplaudat de ma dureau mainile, si pe la sfarsit chiar am „chiuit” cred ca e termenul potrivit 🙂 !

Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s